Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiaca...

Powiedzcie, czy to jest normalne??

Polecane posty

Gość cierpiaca...

Czy to jest normalne, ze kobieta swojemu facetowi pozwala filmowac porod, wszystko dokladnie, nawet jak nago lezy i co tylko a on pozniej to pokazuje bracia? jednym z tych braci jest moj facet, ale przerazilo mnie to jak mozna tak swoja intymnosc wszystkim rozdawac. masakra, ja bym sie nigdy nie dala sfilmowac w takim momencie i to pozniej ogladac. czuje wielka niechec do niej, moze jestem przewrazliwiona ale dla mnie to chore. co myslicie kobietki?

Gość yhym yhym
Poćwicz tępoto poprawne pisanie bez bledow, a potem zacznij jeszcze raz!

Gość erfwe
patologia, jeszcze bracia pokazywac.

Wg mnie to nie jest normalne. Ale widziałam już zdjęcie tuż po porodzie na NK więc niewiele mnie już zdziwi.

Gość cierpiaca...
pisze szybko, nie chce mi sie starac. po prostu jestem w szoku, ze moj facet takie rzeczy ogladal, bo mu siostrunia pokazala. to jakies chore :( czy ona wstydu nie ma, chyba juz nie bede w stanie z nia normalnie gadac.

Gość cierpiaca...
po tym co mi opowiedzial to na pewno bede miala cc :( kurna faceta z kamera w moim kroczu bym nie zniosla i jeszcze mi powiedzial, ze byla nacinana wiec widzial wszystko. dziwnie sie z tym czuje, moze to jakas popierdolona rodzinka...

Gość Nagrać sobie może...
jak chcą mieć dla siebie taki materiał. Ale braciom pokazywać to już przesada moim zdaniem.

Gość jioufku
BK.L/L//