Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie moge na siebie patrzec25

Co zrobic z tymi cholernymi prostymi wlosami??? (foto)

Polecane posty

Mam wlosy i fryzure taka jak sa na zdjeciach, dlugosc z przodu za ramiona a z tylu dluzsze. Naturalnie proste tylko troche sianowate od uzywania suszarki, ale po wygladzeniu ok. Przetluszczaja sie u nasady, ale jak byly krotsze nie bylo lepiej. Oklapniete. Mam fajny spray i sa puszyste przez godzine a potem klapa. Od wielu lat wygladam tak samo, wydaje mi sie ze z takimi wlosami nic sie nie da zrobic. Dobrze wygladaja u modelek jak sa zrobione i do sesji, a na codzien dno. Przedzialek nosze troche na bok albo na srdoku. Kolor mam naturalny blond, sredni. Myslalam o pasemkach/rozjasnianiu, ale przerazaja mnie odrosty. http://www.se.pl/s/photos/thumbnails/117655/pierwsza_milosc_magdalena_gorska_anna_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg http://film.onet.pl/_i/news/duze/m/magda_gorska_1.jpg http://fanclubpm.socjum.pl/_/spolecznosci/fanclubpm/galeria/n2cafd437bc8a31b3613f60d5d7917760.jpg

Wydaje mi sie ze taka fryzura pasuje brunetkom, blondynki sa w nich takie nijakie czyli jak ja :(

Nikt nie ma na mnie pomyslu? :) Nie wiem juz co robic.

Grzywki odpadaja, mialam juz rozne, na bok, byla tragiczna to potem prosta, tez do bani. Mam lekkie, sypkie wlosy i ona mi "fruwala" a po kilku godzinach mialam ja przyklejona do czola:O Nie wspominajac ze nijak sie ukladala.

Gość zalamana:(:(:(*****88
zrob sobie trwala na GRUBYCH walkach:)Bedziesz zadowolona-,,0''tlustych wlosow,,,0''ukladania .... Przetestowalamna sobie-mialalm ten sam problem coty:)

No ja chciałabym mieć albo konkretnie proste włosy albo kręcone, a tak to są niesforne i nijakie :(

Trwala odpada, od polowy mam suche, sianowate wlosy i tylko bym sobie narobila klopotow. Czasem podkrecam wlosy albo podwijam na szczotce. Glownie chodzi mi o to co zrobic z nimi przy twarzy, z tym przedzialkiem :O Grzywki wygladaja koszmarnie, przedzialek tez, jak zepne do gory tez glupio wygladam bo mam wtedy wielka jajowata glowe :O 😭

Chociaz te dwe aktorki maja niskie czola, a tez wygladaja brzydko, takie przylizane i klapniete, az sie ma ochote im odgarnac te wlosy

Gość zapytaM34343434343
WIDAC OGOLNIE Z CIEBIE JAKIS PASZCZUR SKORO WE WSZYSTKIM CI BRZYDKO. WIEC ZADNA FRYZURA TU NIE POMOZE>>>>>PRZYKRO MI