Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metrix

Chce mnie ????

Polecane posty

Gość Metrix

Znajduje się w dość niejasnej dla mnie sytuacji życiowej, pełnej cudownych ale i gożkich uczuć. Poznałęm ją jakieś 3 miesiące temu, miała problemy ze swoim chłopakiem a właściwie ich związek właśnie się rozpadał. Jak to opisała on ją bardzo zawiódł i skrzywdził ! Na nasze pierwsze spotkanie we dwoje wybraliśmy się na spacer i długo długo rozmawialiśmy, o naszych problemach życiu właściwie szystkim. Usiedliśmy w samochodzie i gadaliśmy dalej, midzy nami pojawiłą się nagła więź, otwożylismy się na siebie, coś zaczeło się dziać. W powietrzu mozna było powiesić siekiere ! Dotkneliśmhy swoich dłoni i BUM !!!!!! Udezyło w nas silnie, mocno, wyrźnie, uczucie, miłość, zauroczenie. Nie wiem co ale było prawdziwe i cudowne !!! Siedzielismy tak i wpatrywaliśmy się w siebie przytulali i całowali było pieknie. Nastepne dni też były piękne, pialiśmy do siebie o tym wspaniałym uczuciu, o tym że o sobie myślimy że tesknimy, spotykalismy się. Nagle ona znika na kilka dni, zero kontaktu telefonow wiadomosci nic. W koncu kiedy udaje mi sie z nia pogadac trierdzi ze jest jej strasznie ciezko ze ma teraz straszny okres, ze nie moze sie do mnie zblizyc, ze boi sie zwiazku, ze chce mojego szczescia bo jestem bardzo wartosciowym czlowiekiem, twierdzi ze nie moze wymagac mojego czekania ze musi sobie teraz wszystko poukladac. I generalnie tak to sie toczy przez 3 miesiace czasami sie spotykamy rozmawiamy spedzamy jened wieczor w fajnej atmoswerze a pozniej dystans z jej strony. Cos miedzy nami iskrzy ja do niej dalej czuje to samo co na poczadku, ale ona sie wycofala. Wszytkie kontakty inicjuje ja i wlasciwie sie widujemy ale to ma charakter bardziej niespodziewany niz stalej relacja. Jestem cierpliwy ale nie wiem czy jest szansa by cos z tego wyszlo poprostu targają mną watpliwosci, zalezy mi na niej i mowilem jej to, jej odpowiedz to ze jesli trzeba to o mnie zawalczy bo teraz potrzebuje wlasnej przestrzeni... Co sadzicie ?

Gość jestemseonaona
było już to.

Gość LoOoOsEr
Myśli o bylym. Moze maja jakis kontakt i go dalej kocha. Musisz pokazac, że jestes bad boyem i silnym facetem.