Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie rozumiiiemm

czy ci co wystwiają aukcje to ludzi mają za debili

Polecane posty

Gość dfgthyuio0
ale o co chodzi ? Że jedna i ta sama kurtka a w dwóch różnych rozmiarach ??

Gość z może by tak
nigdy nie zdarzyło ci się kupic czegoś w dwóch rozmiarach po okazyjnej cenie? Bo mnie tak i to dość często, szczególnie dla dziecka.

Gość dokladnie jak niezla okazja to
tez kupuje mimo ze takie same oż tym sposobem mala w tym roku ma juz wszystko na przyszła jesien kupione

mopze nie za debili,ale debile same sie znajda :D 1 98-104 2 104-110 a jesli to roznica 1 rozm to po co pstrykac tyle fotek jak kurtki sa identyczne,tez wiele razy kupiłam 2 takie same kurtki i 2 rozm,w czym problem?

Gość no a jak sklepy sprzedają
np. ten sam ciuch w wielu rozmiarach to na każdą aukcję twoim zdaniem powinni robić nowe fotki, bo to inny rozmiar? :O

bo zdj powinny byc tego konkretnego przedmiotu niewazne czy to taki sam ale nie ten sam :P wkurzaja mnie sprzedajacy wklejajacy to samo zdjecie na rozne rozmiary, juz kilka razy sie tak nacielam kupujac sukeinke czy tunike jak pieknie wygladala na zdj tyle ze w rozm s a jak kupujesz l to jzu zupelnie inny wyglad a na zdj to samo w aukcji

Gość no ale handlujący nówkami
też dają fotki katalogowe, a nie danego przedmiotu :P i o to jakoś nikt się nie burzy.....

Gość z gory przepraszam ,ale
wam chyba w dekeil wali ? Juz nie macie sie czego czepiac??? OMG:-0 A co rozmiarow myszsza , jasne ,ze ktos wklei zdjecia z laska w rozmiarze S , ale osoba kupujaca ta sukienke i noszaca rozmiar L chyba zdaje sobie sprawe ,ze bedzie na niej lezala inaczej .Sorry , ale tak jest , modelki sa za chude , ale dlatego ze dany ciuch wyglada na nich lepiej i zgrabniej . Poza tym sprzedawcy ( ja sie spotkalm z tym ) podaja informacje ,ze dana rzecz moze inaczej wyglada na innej osobie , na innej sylewtce.

*** w dekiel

dlatego powinni zamieszczac faktyczne zdjecia i nie chodzi o to ajk lezy na sylwetce ale proporcje itd.. ja jzu nei kupuje u osob ktore wystawiaja zdjecia katalogowe albo rozm s :D

to samo tyczy sie dzieci :) zwlaszcza dzieci bo rozm moga byc rozne rozmiarowka gowniana i mimo podanych wymiarow zdjecie duzo daje kupujac na odleglosc przez neta

niestety to jest chwyt marketingowy i nie jest zabroniony. Podobnie jak cena 14.99 , 39.99.itp to 0,99 robi roznice :-P

myszsza bo s zawsze bedzie lepiej wygladalo na fotkach niz no l i wieksze rozmiary :) porownaj s z xxxxxxl ;)

Gość makabra makabra makabra
myszsza , na litość boska zrób ze coś sobie z tymi włosami !!!