Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksi-karolinka

pomozcie ;(

Polecane posty

Gość seksi-karolinka

dziewqczyny pomozice mi prosze mam wielki porboelm i nie wiem co robic ;(((( bylam na dyskotece w sobote z kolezankami i poznalam jednego goscia byl super przystojny i w ogole wiecie no........ i poszlismy do toalety calowalismy sie i zapytal czy chce sie z nim seksic! powiedzialam ze nie bardzo bo jestem dziewicom itp...... a on ze moze chociaz w dupke i tak mnie dlugo przekonywal ze sie zgodzilam ;/ to strasznie bolalo ale poczekalam az on dojdzie i poszlam stamtad mam nadzieje ze sie wiecej nie spotkamy..... ale jest inny proiblem. wczoraj zauwazylam ze mam czerwone chrosty wkolo odbytu i jak to dotkne to mnie boli probowalam to wyciskac to tak piecze ze masakra i jakis bialy plyn z tego wycieknol...... co to moze byc???? pomozcie mi i nie piszcie ze mam isc do lekarza bo sie chyba zapadne pod ziemie ze wstydu!!!!!!!!!

Gość Oj oj oj......
Rośnie ci druga glowa

Gość seksi-karolinka
chyba pomyliles tematy tomek hehe ale mozesz cos pomoc xD

Gość seksi-karolinka
nie pomozecie mi?????????

Gość seksi-karolinka
nie dodałam,że w wc nie było papieru, a że miecz jego brązem się nieco pokrył po czyszczeniu mego wnętrza, to i nie miałam sumienia wypuścić tego przystojniaka z murzyńsko zabarwionym fallusem; obczyściłam go zatem dokładnie moją gardzielą i mogliśmy uradowani opuścić przybytek naszej rozkoszy; ale tu pojawił się kolejny problem, bo na ustach też zaczęło dziać się coś niepokojącego...:(

Gość różnie to w życiu bywa
nikt Ci nie pomoże. pewnie facet miał chorobę weneryczną. musisz pójść szybko do lekarza i rozpocząć leczenie. musisz! bo jak będziesz zwlekać, to już tego możesz nie wyleczyć i całe życie być na lekach. schowaj wstyd do kieszeni i biegnij do ginekologa nim będzie za późno.

Gość durtex
Ładnie i pewnie bez gumki to robilas:/

Gość alebaba
Albo robisz sobie jaja,albo jesteś totalnie głupią puszczalską, bo trzeba być skończoną idiotką, żeby: a) zrobić coś takiego w epoce HIV; b) zrobić "to" bez zabezpieczenia (choćby iluzorycznego typu prezerwatywa); c) po wytrzeźwieniu nie pobiec do lekarza i nie zrobić wszystkich testów; d) po poradę medyczną zwrócić się na forum internetowym.