Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwizdeko

Uzywal ktos kremu REVITOL na blizny???

Polecane posty

Gość gwizdeko

Jak w temacie:) Jakie byly rezultaty? Pomaga czy kolejne oszustwo? Ja wlasnie zamowilam, jestem ciekawa...

Gość Blondinella
ja też zamówiłam,i jestem ciekawa jakie będą efekty, bo nie jest to najtańszy produkt:)

Gość yjyuk
A który dokładnie zamówiłyście ? Bo widzę jakiś w tubie i jakiś w słoiku ? Też się zastanawiam nad kremem tego rodzaju...

Gość Blondinella
Ja zamówiłam ten w słoiku, i myślę , że to bardzo dobry wybór. Mam go dopiero 2 tyg i już widzę delikatne efekty. Także powodzenia wam życze w walce z bliznami!:D

Gość yjyuk
A jakie masz te blizny ? Czy to są blizny zanikowe ? Czy jakieś przerostowe np. po operacji ?

Gość Blondinella
Mam blizne na ręcę, ale nie jest to jakaś strasznie głęboka zmiana,jest dosyć mała, po ugryzieniu psa, ale mi jednak przeszkadza:)

Gość kak
Ja ten krem stosuje na rozstępy. Jest on dobry. Stosuję go już parę miesięcy, i muszę powiedzieć, że satysfakcjonujące mam efekty. Na czerwone prążki pomaga, stają się one niewidoczne. Jeżeli chodzi zaś o te prążki, które znajdują się w fazie bliznowacenia, to już nie jest tak pięknie. Ale zawsze coś. Te białe rozstępy są nieco spłycone, a tym samym mało widoczne. Najgorzej jest latem, bo jak chcę iść na plaże się poopalać to raczej jest to niemożliwe szczególnie jeżeli zakładam kostium odkrywający brzuch. Ale to nic. Trudno się mówi. Jakbyście chciały przeczytać na temat działania kremu na blizny to zajrzyjcie na stronę http://rozstepy.info.pl/2011/10/09/krem-na-blizny-sposobem-na-rozstepy/