Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

282

Czy to normalne zachowanie - ojciec mojej kolezanki mnie wkurzyl

Polecane posty

Jestem gejem. Moja kolezanka zostawila dzisiaj syna pod moja opieka bo miala kilka waznych spraw do zalatwienia. I co? czlowiek po 50tce, wie o mojej orientacji seksualnej przyszedl do domu swojej corki i wyrzucil mnie z domu w dodatku zwyzywal od pedofilow przy malym dziecku.

Bo to jest oburzające, ja pomagam koleżance przy dziecku a ten zachował się tak jak ja co najmniej bym to dziecko zgwałcił, wyprosił mnie z mieszkania swojej córki i ja poszedłem. Nie wytrzymałem i powiedziałem mu że samotne macierzyństwo jego córki to jego wina.

Gość to nie jest normalne zachowani
e i nie wiem dlaczego o to w ogóle pytasz - na dodatek to, co dziad wygadywał podpada pod paragrafy.

Oczywiście że podpada, koleżanka dzwoniła z przeprosinami za niego. Co lepsze on ma pretensje że zostawiła dziecko pod opieką geja a sam chodzi po agencjach towarzyskich.

Gość OSZ W MORDE
Nie przejmuj się :) chłop się zdenerwował bo pewnie kocha wnuczka i od razu sobie pomyślał że zrobiłbyś mu krzywdę i takie tam :)

Gość ggfggffg
A po chuj koleżanka opowiada do starego że jesteś ciotą, potem zostawia dzieciaka z tobą a potem konfrontacja sam na sam ze starym nie dziwota Cyba że ty się chwalisz tym na prawo i lewo

Oczywiście że nie ukrywam swojej orientacji, ja sam to kiedyś powiedziałem gdy zostałem spytany czy mam dziewczynę. Koleżanka wiele razy zostawiała dziecko pod moją opieką czy opieką mojego partnera.

Nie przejmuj się tym;). Niestety u nas mało jest ludzi tolerancyjnych, a wśród starszego pokolenia to już ze świecą szukać. Pozdrawiam;).

To jest właśnie myślenie ludzi starszych, gejów i pedofilów wrzucają do jednego worka. Ale to raczej wynika z niewiedzy