Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Cięzko życ bez znajomych , przyjaciół..... jesli czujesz sie samotna, samotny przed 40 wejdz tu !... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
v34 1 Napisano Wrzesień 23, 2011 nie wiem jak człowiek w tak zaludnionym kraju moze czuc się samotny? zapewne się izolujesz?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Nie izoluje sie,zapewniam! Zmieniłam miejsce zamieszkania,niestety tu gdzie teraz jestem nie mam znajomych itd..... wiele sie na to składa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przyjaciele Napisano Wrzesień 23, 2011 Wg ciebie podlegają przedziałowi wiekowemu ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazwyczaj-hg Napisano Wrzesień 23, 2011 Zazwyczaj jest tak, że przyjeciele dobierają się na zasdzie podobnych zainteresowań i podobnego wieku. 30 latka dogada się lepiej z drugą 30-latkąna dłuższą metę, niż z 50-latką czy nastolatką. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Przedział wiekowy? to nie jest priorytet.Mam znajomych w różnym wieku, młodszych, straszych.... niestety pozostali w miejscu w którym kiedys mieszkałam (kilometry robią swoje,a znajomości staja się coraz bardziej lużne)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buldogfrancuski Napisano Wrzesień 23, 2011 a w jakiej części wawy mieszkasz? może jesteśmy sąsiadkami? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Mokot. a ,jedną nogą Ursyn. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buldogfrancuski Napisano Wrzesień 23, 2011 o widzisz a ja gocław :) przejeżdżam przez siekierka i jestem u Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gonia.81 Napisano Wrzesień 23, 2011 ja zaraz skoncze 30 lat, mam 3,5 letniego synka i choc nie zaluje jego poczecia to od jego urodzin jestem strasznie samotna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buldogfrancuski Napisano Wrzesień 23, 2011 gonia.81 - a czemu? masz synka, pewnie męża też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Fajnie pogadać choćby w takim miejscu:) buldogfrancuski kawa w miłym towarzystwie jest zawsze wskazana :) gonia.81 ,a dlaczego Ty czujesz sie samotna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buldogfrancuski Napisano Wrzesień 23, 2011 Kobieto prawie idealna masz gg? kawa bardzo chętnie, tym bardziej, że jestem od niej uzależniona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Niestety nie mam gg. Czytałam ,ze myślisz o zmianie profesji, tak? jesli pomyliłam nick to mnie popraw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buldogfrancuski 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 tak, dobrze wyczytałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 To bardzo ciekwe zajecia,ale i duże wyzwanie :) wiem coś o tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buldogfrancuski 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 o! a co dokładnie? :) prowadzisz działalność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 Tak, prowadzę :) niestety praca po 10 godzin 6 dni w tyg. stąd również brak czasu na to by gdzieś poznać miłych ludzi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buldogfrancuski 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 ale to jest Twoje i wiesz, że pracujesz na siebie..mi dawałoby to dużo energii - tak myślę :) sama o wszystkim decydujesz a to bardzo ważne, mieszkasz sama,miałaś może męża? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gonia.81 Napisano Wrzesień 24, 2011 tak mam meza i od 2 lat on zachowuje sie jak by nas juz nie bylo. przychodzi z pracy, zjada obiad, oglada jakis mecz albo po prostu gapi sie bezmyslnie w telewizor i idzie spac bo rano znow do pracy. moze zamieni ze mna jakies 3 zdania, a ostatnio jest jeszcze gorzej bo przychodzi z pracy i wychodzi do kolegow z TOTOMIXA. nigdzie nie wychodzimy razem. ja nigdzie nie moge wyjsc nawet sama, kolezanki sie ode mnie odsunely bo wiedza ze ja nie mam co zrobic z dzieckiem a malego nie zawsze mozna ze soba zabrac. tak wiec siedze cale dnie z synem i depresja zjada mnie juz od kazdej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 Do buldogfrancuski- masz racje, pracuje na siebie,ale lekko nie jest. Nie mieszkam sama, miałam męza i.... mam męża :) Jesteś zdecydowana na zmianę pracy? jesli tak to co Cie powstrzymuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 gonia rozmawiałaś z męzem o tym? o Twoich potrzebach?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buldogfrancuski 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 O! masz i miałaś...a to ciekawe :) ja wciąż szukam ale łatwo nie jest... a co mnie powstrzymuje od zmiany? hmm może się zwyczajnie trochę boję, co będzie jak się nie uda...ale z drugiej strony to mogę tak się bać i bać następne 10 lat...:/muszę zrobić jakiś zwrot w swoim życiu, bo zwariuję...to kiedy ta kawa? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buldogfrancuski 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 współczuję Ci gonia...to musi być przykre i przytłaczające...jedyne rozwiązanie, to rozmowa z mężem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 Hej buldogfrancuski :) szukasz męza? eee...sam sie znajdzie odpowiedni w swoim czasie, no...bywa,że trzeba sobie troche pomóc w poszukiwaniach,ale co się odwlecze to.... :))) Wracając do pracy,ryzyko zawsze istnieje ! niestety:( ja już dostałam po d.... teraz jestem bardziej ostrozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buldogfrancuski 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 Kobieto prawie idealna dzięki za pocieszenie, miło słyszeć takie słowa a nie wciąż parcie z każdej strony, że już zostanę sama bo już mam tyle lat...a mam 31 :) i że dzieci...zegar tyka...itp...brrr, wkurza mnie takie gadanie :/ a jeśli chodzi o pracę, to ja muszę coś robić działać a nie siedzieć za biurkiem, bo się wypalam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buldogfrancuski 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 a no i kiedy ta kawa? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta prawie idealna 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 Mam wolne tylko niedziele :( więc moze za tydzień:) ? Nie słuchaj bzdur o tym,ze zegar tyka, pora na męza itd. sama wiesz co jest dla Ciebie najważniejsze. Wiesz ja lata temu(jestem od Ciebie starsza) tez czułam,że jedyna droga to własna działalność, to był dobry wybór,ale uwierz mi kosztem dosłownie wszystkiego ! ! ! moze ktoś powiedziałby,ze nie było warto , zreszta ja też tak czasami myslę (w chwilach zwątpienia) tym bardziej,ze raz straciłam wszystko i zaczynam od nowa !!! ale jestem dobrej mysli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buldogfrancuski 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 niedziela byłaby ok, gdzie Ci pasuje, bo ja jestem mobilna :) może napisz mi w mailu ejd@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlasaa Napisano Październik 27, 2011 zobacz tu http://tinyurl.com/promocja81-randka-piekne-dziew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach