Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILE ŻYĆ JESZCZE UPŁYNIE....

WSTRZĄSAJĄCA HISTORIA 14-LATKA - PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość ILE ŻYĆ JESZCZE UPŁYNIE....

JAKO, ŻE POLSKIE MEDIA NIE NAPISAŁY JESZCZE O TEJ SPRAWIE, POZWOLĘ SOBIE Z KRÓTKA OPISAĆ: JAMIE RODOMEYEH , 14 LETNI CHŁOPIEC MIESZKAJĄCY W NEW YORK W MINIONĄ SOBOTĘ POPEŁNIŁ SAMOBÓJSTWO. CIAŁO ZNALEZIONO OBOK JEGO RODZINNEGO DOMU. POWODEM DLA KTÓREGO NIE CHCIAŁ ŻYĆ BYŁO TO, ŻE BYŁ OD KILKU LAT TERRORYZOWANY W SWOJEJ SZKOLE PO TYM JAK POWIEDZIAŁ, ŻE JEST GEJEM. PRZEZ CAŁY TEN CZAS CHCIAŁ POWIEDZIEĆ RODZICOM, RODZINIE I NAUCZYCIELOM, ŻE DZIEJE MU SIĘ KRZYWDA, NIESTETY NIKT NIE ZAREAGOWAŁ W SPOSÓB, ŻEBY GO OCHRONIĆ. 4 MIESIĄCE TEMU OPOWIEDZIAŁ SWOJĄ HISTORIĘ NA YOU TUBE, BY PRZEKAZAĆ CAŁEMU ŚWIATU O TYM, ŻE JEST TERRORYZOWANY PRZEZ TO, ŻE JEST GEJEM. MEDIA ZACZĘŁY ROZGŁAŚNIAĆ CAŁĄ SPRAWĘ, ALE NIESTETY BYŁO JUŻZA PÓŹNO, BO ON POPEŁNIŁ SAMOBÓJSTWO. LADY GAGA I RICKY MARTIN ODPOWIEDZIELI NA JEGO KRZYK PO ŚMIERCI. TUTAJ JEST TEGO CHŁOPCZYKA VIDEO, KTÓRE ZAMIEŚCIŁ 4 MIESIĄCE PRZED ŚMIERCIĄ, MÓWIĄC, ŻE JEST LEPIEJ, OBIECUJE - NIESTETY PRZEGRAŁ WALKĘ Z TERRORYZMEM: http://www.youtube.com/watch?v=-Pb1CaGMdWk&feature=player_embedded

Gość saramajakokota
był po prostu słaby psychicznie

Gość bjbjbjb
szkoda,że pójdzie do piekła. Szkoda,że nie miał pomocy, wsparcia i modlitwy

Niestety nigdy nie będzie prawdziwej tolerancji pod tym względem . Zawsze znajdą się tacy, którym będzie przeszkadzać to , że jestem facetem i uprawiam seks z facetem . Jakby cokolwiek powinno ich to interesować. Tacy my ludzie jesteśmy .

Gość bjbjbjb
ja jestem przeciwna homoseksualistom i nie toleruję tego. Jednak nie prześladowałabym żadnego człowieka,bo to jego sprawa i sam będzie za to rozgrzeszony

Gość eferf
Ot, ofiara losu. Start miał jak każdy inny a skończył jak ostatni kretyn. Gdyby miał mieć przypadkiem w przyszłości dziecko, pewnie byłoby upośledzone.

Gość jhjhdjfhkjhfkjhdfsdf
a co on mowi, bo nie rozumiem

do piekla to powinny isc te osoby ktore przyczynily sie do jego stanu zdrowia i smierci ( jezeli juz o piekle mowa ) Sam Bog jest bezplociowy podobno - jakas sila wyzsza.. skoro on jest nie okreslony, czemu wiec my ludzie mamy rodzic sie tylko i wylacznie heteroseksualistami? gey czy lesbijka to ten sam czlowiek co my cholera.. a pozniej przez chodzacych idiotow na swiecie dzieja sie takie rzeczy

Gość ffererererrtrtrt
mnie jakos nie szkoda zboczenca zwyrodnialca ... ludzie geje to zboczency, nie pieprzcie glupot ze to jest normalne

Gość osóbka:)
jestem zszokowana tym artykułem w tej ameryce to dziecinstweo sie bedzie konczyc na 5 latach !!!!przeciez to było dziecko, on powinien myslec o nauce a nie bzykaniu ..skad u takiego dziecka taka wiedza ze jest napewno gejem ...w artykuje pisze ze pare lat był nekany !!!!ludzie od 10 roku zycia wie ze jest gejem ...ja mam syna w tym wieku on mysli zabawie ..granie w piłke, basen jak normalne dziecinstwo on nawet nie jest na etapie podrywania dziewczyn aa co dopiero myslenia czy pociagaja go chłopcy ....na ludzki rozum pomyslcie.... mam nadzieje ze ten syf z ameryki do nas nie przyjdzie !!!!

ciekawe gdzie byli rodzice .... oni chyba nie wiedza co to rozmowa i rozsadne wychowywanie ....tam to chyba komputer zastepuje rodzine !!załosne ...

przykre, ale czy wstrząsające? ile już było przypadków, że ktoś kto nie jest akceptowany popełnia samóbjstwo..? to, że nagrał film coś zmieniło?

ja nie pisze o samobojstwie ... to smutne słaba psychika szkoda dziecka ...ale jak napisałąm gdzie rodzice ,znajomi ..?/ widze ze nikogo nie wstrzasneło ze dzieci za wczesnie staja sie dorosłymi ...

Gość to co piszesz.....masakra....
14 latek od kilku lat jest gejem!!!!!kurwa...to co on zaczal uprawiac sex w wieku 8 lat? czy wczesniej? i odrazu wiedzial ze jest gejem? jakos sobie nie wyobrazam.....mam syna 14latka i on jest postawnym"mezczyzna" rozwinietym fizycznie ale psychicznie jeszcze "dziecko"....nie wyobrazam sobie po prostu jak mozna w wieku 14 lat znac swoja orientacje seksualna i to od kilku lat?:O

Gość a na profilu
jego na YT jest wpisane ze ma 20 lat...to chyba sobie dopisał?? bo dla mnie tez to szom ze dzieko 14 letnie i juz wie ze jest gejem...od paru lat!! kurde...wlasnie po to takie rzeczy sie zaczyna w wieku dorosłym, bo wtedy moze latwiej byloby sobie poradzic z ewentualna nieakceptacją....no ale gdzie zeby dzieciak juz sie obnosił z tym ze jest gejem i tak czul?? masakra jakaś...no i własnie..gdzie rodzice, psycholog szkolny, nauczyciel?? tyle lat sie to dzialo i skonczylo samobojstwem? przykre ale wszystkiemu moznabylo zapobiec

Gość onaszalonabezogona
sam sobie winny.Który normalny nastolatek lata i oznajmia wszem i w obec ze jest gejem? Szczeg ólnie w szkole???????????? Ja rozumiem w zyciu dorosłym. Ale jako dziecko dzieciom które maja nasrane do głowy? Dorosli potrafia byc jebnieci i upszykszyc zycie a co dopiero dojzewajaca młodziez.Nie ma co załowac sam sobie winny

no widze ze nie ja jedna jestem tym wtrzasnieta ..., ale pierwsze osoby tutaj to komentujace nie rozumia sprawy ,albo sa tez niedojrzali , albo i nie posiadaja dzieci .....

Gość SDFGHJK
JEDNEGO SWIRA MNIEJ NA ZIEMI te zboki powinni wyslac na bezludna wyspe i otoczyc drutem kolczastym

a wy odrazu o seksie.. po nim odrazu widac ze jest inny.. jego gestykulacja, barwa glosu, szczegolna nadwrazliwosc.. ilu jest dzieci ktorzy czuja ze nie sa tacy sami jak inni? no ile? chlopak zapewnie sie wyroznial.. zreszta jak mialam lat 9 przezylam swoja pierwsza 6cieletnia milosc do chlopczyka rok starszego ode mnie, wiec tak jakby ksztalowalo sie u mnie zainteresowanie do czlowieka plci przciwnej, ale mialam tez kolege ktory interesowal sie tylko chlopakami ( nie wiedzial wtedy ze jej gejem mial 9 lat, jednak najblizsze otoczenie wyrobilo mu taka opinie.. w koncu zrozumial ze cos z nim nie tak, tez bym gnebiony przez rowiesnikow i starszych - do tej pory tak jest, musial zrezygnowac ze szkoly bo na kazdym korytarzu ludzie przyklejali jego zdjecia z glupimi docinkami ) wy chyba nie wiecie jacy ludzie zyja na tym swiecie! dzieci uwielbiaja dokuczac innym tymbardziej jezeli widza ze ktos sie wyroznia zachowaniem czy wygladem.. a gey ma to do siebie ze jest nadwrazliwy i sie wszystkim przejmuje jestescie bez serca!

Gość uważaj żebyś ty tam nie poszła
bjbjbjb szkoda,że pójdzie do piekła. :o

Gość dziunia125
Nie wytrzymał psychicznie i dlatego pewnie się zabil... Szkoda go jako człowieka,że przez debili co go nękali pozbawił się życia. ja osobiście nic nie mam do homo,ale nie ukrywam,że to lekko mnie brzydzi.

Gość okropna ta historia
ale dopiero jak się stanie tragedia to wszyscy wspułczują .