Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość callineczka12345

badanie moczu -ktoś sie zna???

Polecane posty

Gość callineczka12345

odrazu mówie kobietki które napisza idz do lekarza to ci powie ...itd wizyte mam za tydzien a wyniki juz dzis wiec jesli ktos sie zna prosz o wypowiedz Nabłonki wielokątne-liczne w polu widzenia Bakterie-dość liczne w polu widzenia Leukocyty 12-15 w polu widzenia czy ktos wie co to oznacza bo troche sie zmartwilam szukałam na necie ale jesli juz cos pisze to w taki sposób ze nic z tego nie wiem

Gość callineczka12345
aha i PH 7.0 i ciezar własciwy tez lekko nie w normie pozostałe ok

Gość callineczka12345
taka tak!!! w 4 miesiacu

lekarza rodzinnego masz z atydzien ? no co ty ? to lekarz 1 kontaktu nawet dzisiaj mozesz sie do takeigo dostac

idz do normalnego lekarza,sa tabletki dla kobiet w ciazy :) w tydzien moze sie rozwinac zapalenie pecherza i wspolczuje ci tego bolu juz teraz ;) do tego uciskajace dzieck ona pecherz ałaaa :P

Gość lekki stan zapalny
moze niekoniecznie ukladu oczowego, moze byc tez arzadow rodnych, moze niedokladnie podmylas sie przed badaniem. Moze zapalenie cewki -a masz jakies dolegliwosci?

masz zakazenie drog moczowych pewnie skonczy sie na furaginie ale do czasu wizyty pij dobry prawdziwy sok z zurawiny i mozesz jesc jej suszone owoce musisz zakwasic mocz wtedy bakterie i leukocyty znikna a potem furagin.mozesz tez wziac urosept,Takie mialam zalecenia na poczatku ciazy teraz juz lece na furaginie.

Gość callineczka12345
nie do gina za tydzien mam ! nie mam zamiaru isc do lekarza rodzinnego (palanty same) mi sie nic nie dzieje to standardowe badania w ciazy tylko jak odebrałam wynik to trohe sie zmartwilam

Gość callineczka12345
mi sie nic nie dzieje sikam duzo ale w poprezdniej ciazy tez tak miałam a i umyta byłam dobrze:)

Gość callineczka12345
czyli to nic poważnego ??

Gość callineczka12345
nie nie o to mi chodziło!!! no poczekam na wizyte u lekarza i bedzimey sie l;eczyc!