Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony kwiatek

ciekawostka z Allegro

Polecane posty

Gość ludzie maja
na srane w głowach;/

Gość Peezda
1 zł za 1 szt. Przegięcie. Pampersa lub Huggies można kupić poniżej 50 gr za szt. a tu taka cena za "niewiadomoco".

Gość ja nie wiadomo przecież
taką pakę pieluch w KAŻDEJ Biedronce można dostać za 27zł - po co ktoś to na Allegro wystawia, dziwne dla mnie?

po to zebyscie sie zastanawialy :) ale macie problem :D:D wlacznie myslenie :D

Gość bukaaa
Ale może czyjeś dziecko faktycznie ma uczulenie, przetestował już wiele pieluch i nie chce kupować kolejnego opakowania, z którym nie będzie miał co zrobić. Oczywiście, że nikt nie kupi jednej pieluchy, bo za duże koszty wysyłki, ale sprzedająca ma jeszcze inne produkty i robiąc u niej zakupy można dokupić pieluchę. Swego czasu miałam otwarte chyba 4 różnych balsamy do opalania, bo co jeden to bardziej syna uczulał, więc chętnie kupiłabym wówczas na próbę malutkie opakowanie, nawet gdyby wychodziło drożej.

Gość ale o próbę kosmetyku
to wystarczy poprosić w sklepie i by ci dali za darmo :P

Gość dfghgjhjhgf
nie kazdy wie ze te papmeprsy DADA mozna kupic w biedronce ;)

Gość ja nie wiadomo przecież
jako mi ciężko uwierzyć, że ktoś nie wie, przecież tych Biedronek tyle, nawet jak ktoś nie chodzi na co dzień, to nie wierzę, że w ogóle nigdy nie był, bo często to jedyny otwarty sklep w okolicy.

w malych miejscowosciach nei ma tyle biedronek, z reszta u mnie jak raz jest jedna na osiedlu ale gdybym miala jechac na drugie osiedle po pieluche do testowania to wolalabym zamowic za 10zl 4 szt pieluch i git :) kwestia oszczednosci czasu, pracy itp... z reszta jak ktos ma w chuj kasy to go to wali ile co kosztuje

Ja mysle ze to bylo wzorowane na innych aukcjach ktorych sensu autorka aukcji nie pojela :D Rzeczywiscie mlode mamy nie wiedza jakie pieluchy beda dla malcow dobre i kupuja dla testowania zestawy skladajace sie z 10 pieluch roznych firm Ale skoro ona ma tylko dada, to raczej jedynie jakis gluptas sie skusi

A od mojej miejscowości biedronka jest 7 kim a sklep, który mam naprzeciwko domu wszystko ma z ... Biedronki. WSZYSTKO. Ostatnio kupiłam wodę słodką gazowaną dla brata, a że jej nie pijam, to nie wiedziałam, że z biedronki, choć jestem tam przynajmniej raz w tygodniu. Zapłaciłam 2, 80, a on mówi, że w Biedrze to niecałą złotówkę kosztuje... Siostra, która tam pracuje, był a nad morze i mówi, ze był sklep z różnymi gadżetami z Biedronki. u nich coś np. 7 zł, a w tym sklepie prawie 30... Ale nie wszyscy wiedzą, ze to z biedronki, ja się tam na masło czy smalec nie przyglądam jak dokładnie wyglądają i kiedyś teściu kupił smalec w tym naszym sklepiku i kapnęłam się, ze z Biedry tylko dlatego, ze sprawdzałam datę (lubią mieć stare) i była tam Biedronka.