Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Worms Party

jestem sama bo lecę na wygląd i poradność życiową.

Polecane posty

Gość Worms Party

mówią,że jestem ładną dziewczyną,tak. i mam problem,co tu mówić, jeśli mnie ktoś zrozumie, to napisze jakiegoś normalnego posta, jak mnie ma obrażać to niech tego nie robi, po co śmiecić forum. otóż przez to,że ja lecę na wygląd, nie mam faceta. wokół mnie kręcą się sami albo a) nieudacznicy b) albo nieudacznicy i goście nie pociagający mnie wyglądem. idąc tak przez miasto, zazdroszczę kobietom co mają przystojnych facetów, bo wiadomo atrakcyjność daje nam do głowy takie myśli,że ta osoba jest ciekawa, że mają bogate życie seksualne, itd.... przez to,że odrzucam takich nie pociągających mnie facetów, nie mam faceta. czekam na coś prawie idealnego (choć to pewnie nie przyjdzie) . doszukuję się w facetach coś co będzie przyciągało nie tylko mnie ale tez inne osoby a jak tego nie doszukam jak zazwyczaj się dzieje, to gostek odpada... wiem,że jak tak dalej będę robić to zostanę starą panną, ale no co. czemu innym kobietom się poszczęściło i mają miłość+ atrakcyjnego faceta w jednym ! a ja mam mieć pewnie nieudane partnerstwo bo zero pociągu do partnera ? czemu to mi ma ktoś nie zazdrościć ? może jakieś pomysły na mój beznadziejny przypadek ?

Na pewno nie wchodź w związek z facetem z obawy , że zostaniesz sama a on mimo wszystko nie będzie Cię nawet pociągał. Już lepiej swoje odczekać aby spotkać kogoś zbliżonego do ideału (ideałów nie ma). Do którego coś poczujesz. W innym razie związek nie ma sensu a jest tylko stratą czasu.

Gość Worms Party
daisy - a jeśli ja nigdy nie spotkam takiego kogoś kto mi przypasuje ? moge wtedy tego gorzko żałować,że nie wchodziłam w jakieś związki, hm ..... jestes po takim związku ,który był ucieczką przed samotnością ?

"a jeśli ja nigdy nie spotkam takiego kogoś kto mi przypasuje ? moge wtedy tego gorzko żałować" Na pewno bardziej żałować będziesz związku z nieodpowiednim niż bycia samej.

nie jestem tego taki pewien stokrotko, wiele kobiet zdecydowanie woli miec kogos, obojetnie kogo, by tylko moc wkleic zdjecie i ustawic status na fb

"nie jestem tego taki pewien stokrotko, wiele kobiet zdecydowanie woli miec kogos, obojetnie kogo, by tylko moc wkleic zdjecie i ustawic status na fb" No niestety to jest prawda :/ Chociaż ja wolałabym jako singielka robić co i kiedy chcę niż męczyć się z nieodpowiadającym mi facetem. Już chyba sam jego widok psułby mi humor i co to za życie? Śmieszy mnie i zarazem przeraża takie usilne dążenie przez baby do związku.

Gość Worms Party
to nie chodzi o to,że samych brzydali ale niektórzy z nich to nie klasyczni przystojniacy. po prostu chcę,żeby mnie ktoś oświecił, może naprowadził ? przecież nie można lecieć na wygląd, tak nie można, ja to dobrze wiem, ale i tak robię swoje.

Gość doradza Daissy która z mężem
sypia tylko w prezerwatywach :classic_cool:

"przecież nie można lecieć na wygląd, tak nie można, ja to dobrze wiem, ale i tak robię swoje." Dlaczego nie można? Można, tylko jednak przy wyborze partnera nie powinno się kierować tylko wyglądem.

myślę że po prostu nie spotkałaś kogoś kto by ci faktycznie odpowiadał pod różnymi wzgedami nie tlyko pod aspektem fizycznym, szukasz kogoś wyjatkowego, "idealnego". TEż mam takie spaczenie :)

Gość aaaaaaarwena
polecam film pod tytulem "mezczyzna idealny" w rezyserii Filipa Renc'a jesli to nie pomoze to juz chyba tylko psycyhoterapia 🖐️

Gość Worms Party
fiku miku- dzięki, chociaż nie ja jedna jedyna... a co do filmu, kurna oglądnę, a co ! :D

Gość Worms Party
zawsze szczery, ja pitole coś ty taki czepliwy ?

Gość aaaaaaarwena
widze ze zawsze szczery to kafeteryjny demotywator :D

Gość Worms Party
eeee,może i durna i chcę to zmienić ?

Gość aaaaaaarwena
sie palantem nie przejmuj i idz ogladac film, trzymam za cb kciuki 🖐️

Gość Worms Party
chcę zmienić moje nastawienie - facet przystojny - facet dla mnie. dziewczyny posiadające takiego faceta- są lepsze pod każdym względem. nie chcę już myśleć czemu jakiś facet wybrał ją a nie mnie. amen .

Gość aaaaaaarwena
co za dyskusja...

Tutaj nic nie zmienisz, wygląd zawsze dla Ciebie będzie na pierwszym miejscu. Tylko po co rozmyślasz nad innymi dziewczynami , które mają przystojnych facetów? Takie porównywanie już się do leczenia kwalifikuje.