Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keiko32

Aspirator zwykły czy do odkurzacza...

Polecane posty

Gość kawoszek
Właśnie wczoraj kupiłam katarek , trochę obaw... no i rewelacja. Moja córa ma 7 mcy, katar taki , że masakra, żadna frida nie pomaga. Trochę z obawa ale kupiłam w aptece i rzeczywiście mniej darcia bo cała operacja trwa kilka sekund a gile takie, ze szok. jak mam ryzykować zapalenie pluc i szpital top dziekuje, wolę katarek:):)

Gość keiko32
no ja równiez dzis stalam sie posiadaczką katarka - rewelacja. 3 sekundy i dziecko spokojnie sie bawi albo spi. Wart kazdych pieniedzy ksiazeczka rymowanka dziękuje :)

Gość tttttttaaaaaaaa
ta zwłaszcza jak w nocy chcesz odciągać odkurzaczem, ja pierdzielę gdybym miała takich sąsiadów to chyba bym ich pozabijała. Poza tym nie wyobrażam sobie co pół godziny jak ma ciągły katar wyjmować odkurzacz i robić hałas

Gość mamamam27
katarek - rewelacja - frida - beznadzieja - a w nocy nic nie używam - daje kropelkę oilbasa i to odtyka nos

Gość gość
Ten katarek może zrobić krzywdę małemu dziecku.Przy takim ciśnieniu czy podciśnieniu może mu uszkodzić tkanki łącznie z zatokami i reszte życia będzie chorował.Jest tu wiele pozytywnych opini na temat tego urządzenia ale podejrzewam że pisane przez sprzedawce tego sprzętu.Proponuję stosować elektroniczne lub ręczne aspiratory.Stosowanie do uszu u dzieciaczków może skończyć się uszkodzeniem bębenków.Zresztą pytajcie o atesty.Bo jak skrzywdzicie swoje dziecko to wam nikt nie da odszkodowania

Gość gość
haxe.pl/component/ssproducts/product/2718-aspirator-do-nosa-elektryczny-bez-kupowania-dodatkowych-koncowek.html bardzo dobrze się sprawdza i służy do odciągania wydzieliny z nosa u niemowląt i małych dzieci, które same nie potrafią się jej pozbyć.

Gość gość
https://sklep.pekamedical.pl/product/Aspirator-do-nosa-do-odkurzacza-AbakusBaby-1750057 Tu kupiliśmy aspirator do odkurzacza. W środę zamówiłam w czwartek już był u nas. Szybko wysyłają, a cena też najniższa jaką znalazłam. Świetnie się sprawdza. Na pewno nie zrobi krzywdy, rozmawiałam z naszym pediatra, ma taką konstrukcje, która na to nie pozwoli, a odkurzacze też mają regulacje siły ssania. Chwila i nos już czysty i dobrze się oddycha. Z frida 1,5 godz walki, koszmar. Jestem mega zadowolona z aspirator i z obsługi w tym sklepie. Mam nadzieję że pomogła podjąć właściwą decyzję. Pozdrawiam.

Gość gość
Zdecydowanie katarek

Gość gość
I jedno i drugie. Jak będziesz musiała gdzieś jechać z dzieckiem to frida się przyda.

Gość gość
Wiesz co ja ostatnio kupiłam taki: http://haxe.pl/strona-glowna/produkty/male-dz iecko/oddychanie/product/2718-aspirator-do-nosa-elektryczny- bez-kupowania-dodatkowych-koncowek.html wygodny, dobrze się sprawuje, ogólnie to nie wyobrażam sobie życia bez niego podczas przeziębienia mojego dziecka. Jest super!

Gość gość
A do którego roku życia waszych pociech używałyście tego wynalazku? Pytam bo syn juz skończył 2 lata i nie wiem czy jest jeszcze sens inwestowania w ten "katarek"

Gość Aspirator Katarek
Nasz aspirator dostępny jest na rynku od kilkunastu lat. Pomimo tego, że używa go i poleca coraz więcej mam, wiemy, że część z Was nadal ma obiekcje przed jego użyciem. Jeśli obawiacie się czy odkurzacz nie wyssie oczu albo mózgu Waszego dziecka  lub zastanawiacie się nad tym czy możecie go używać już u niemowlaków, to zobaczcie koniecznie jak inne mamy opowiadają o Katarku. Powinno to rozwiać Wasze wątpliwości: https://katarek.pl/jak-mama-mamie/