Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodenkii

spodnie dla dziewczynki

Polecane posty

Gość paraguayan
always000,oszustko znowu ty??????????????????????? nie kupujcie u niej!!!

Gość oszustska znowy ty
boże ta baba robi w konia juz nie jedna z nas zrobiła ;/ radze nie kupowac u niej ;/

Gość spodenkii
nie jestem zadna oszustka.ostatnie moje akukcje sa zakonczone i dzis wysylam paczke.przestan mnie gnebic. calineczka12345 jesli chcesz sie dogadac co w sprawie kup teraz podaj meila. i nie wymyslajcie ze was juz niejednokrotnie oszukalam bo akurat nikogo nie oszukalam.dostalam jeden komentarz negatywny bo wyszla dziwna sytuacja ze sprzedajaca a ludzie z forum robia halo o nic i wymyslaja klamstwa.

Gość oszustska znowy ty
ona ma 2 konta na allegro te i jedno co podał ktoś wyżej!! kupiłam u niej wpłąciłam kase i ech ponad miesiac co prawda to nie duza kwota ale zawsze co widac tu juz też ma negatywy

Gość spodenkii
zreszta prosze zobaczyc ostatnie 2 komentarze sa siweze z kilka dni temu.

Gość oszusstka znowy ty
tak jasne jeden negatyw tu sa 2 a na drugim koncie też masz kilka !! pozatym ma spory jeszcze nie zemna prowadzone ale z inna laską którą znam!! i bedzie kolejny negatyw!!

Gość gatta gatta!
always, dlaczego, nie piszesz pod czarnym nickiem? wstydzisz sie?

Gość spodenkii
jakie 2 konta hahahahaha always000 to nic z kafee boze ludzie zajmijcie sie soba jak nie ejstescie zainteresowani a nie czepiacie sie niewinnych ludzi

Gość oszusstka znowy ty
tak jasne świeze bo co opinie juz miałas do dupy i musiałaś posłac cos by nie było ze robisz ludzi w ciula;/ hyh róbcie co chcecie ja od niej juz nic nie kupie nigdy !!

Gość spodenkii
oszusstka znowy ty- ty masz cos z glowa chyba nigdy u mnie nic nie kupilas i nigdy nie kupisz:D niezle bajki opowiadasz.gadaj sobie gadaj i tak nikt Ci nie wierzy bo ludzie u mnie kupuja.wymyslasz sobie jakies 2 konto hahahahahaha i te niestworzone historie.boze ze tacy ludzie istnieja:D

Ale faktycznie, nasuwa sie jedno pytanie-dlaczego nagle przestalas pisac na swoim czarnym nicku Always000? twoj nick z allegro jest znany, latwo skojarzyc, po co sie ukrywasz na pomaranczowo?

Gość foka100100
a dlaczego ona ma u ciebie nigdy nie kupic? wlasnie ze ja kupie i narobie ci takiego wstydu wsrod znajomych i sasiadow, ze bedziesz pamietac kafe na długo!!!

Gość spodenkii
nie pisze z czarnego niku bo nie mam takiej potrzeby.nie ukrywam sie bo i tak kazdy wie ze ja to ja.powiedzialam ze tamta kobieta nic u mnie nie kupi bo jest bezczelna.wymysla niestworzone historie.

Gość foka100100
i dlatego nie kupi, ze jest bezczelna? taaak? kurcze na miejscu osoby pod tym nickiem z miejsca bym kupila te szmaty u ciebie ale mialabys przejebane za takie teksty! z reszta to sie prosi o zgloszenie naduzycia skoro dmawiasz komus mozliwosci kupna!!! screen z tego topiku jest wystarczajacym dowodem!!!!

Gość spodenkii
zalosne..

Gość foka100100
no chyba ty jestes zalosna a co tam, zglosze naduzycie!!!

Gość spodenkii
zglos zglos na pewno bedziesz miala to jak udowodnic.powodzenia

Gość foka100100
nic nie musze udowadniac tępa ruro:D:D:D:D:D zawiesza ci konto i beda wyjasniac:D:D:D:D hahhaa:D:D

Gość spodenkii
dzialam zawsze zgodnie z regulaminem wiec powodzenia.zal mi takich ludzi ktorzy siedza na kafe i bawia sie w dowalanie innym:dheh kobieto ile ty masz lat?30??i tak sie zachowujesz?

Gość spodenkii
hahahahah dobre zawiesil to sie chyba tobie mozg:D dowidzenia

Gość foka100100
30 to chyba ty masz ilorazu inteligencji,mniej niz małpa:D:D:D:D:D

Gość natalkkkjj
przepraszam ale sie wtące...możecie mi napisać dlaczego autorka niby łamie regulamin aukcji?ja tu nie widze nic niezgodnego z regulaminem?

Gość wystarczy wejść w
jej komentarze..ja od osoby co ma negatywy nigdy nic nie kupie.. bo widać że nie zawsze lubi trzymać sie regulaminu.. pozatym o tej osobie nie zbyt słyszałam miłe rzeczy ale nie będę sie wypowiadała

Gość EwciaD
Spodnie dla dziewczynki najlepsze to takie które maja w środku gumkę,zeby można bylo ściągnąć w pasie. Bawelniane, mieciutkie wygoda najwazniejsza. Moj ostatni zakup spodni dla mojej Julci byl online www.guliwerkids.pl