Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiapsółka

dziecko nie może jeździć

Polecane posty

Gość psiapsółka
teoria dobra tak czy siak nie wiem jak mały będzie jeździł

Gość przerobilam to
jak bylam mala to miala, ten problem podobno od malego dzieciaka zaczelo sie podobno ok 2 roku zycia ale tego nie pamietam i trwalo to poki nie skonczylam 7 lat (to juz pamietam) to bylo okropne mama faszerowala mnie aviomarinem po ktorym bylam senna jedyne co mi pomagalo troche to jazda na przednim fotelu ale u takiego malucha jaktwoj to chyba nie przejdzie powiem ci ze teraz stara dupa jestem ale musze albo prowadzic samochod albo jechac z przodu zeby nie haftowac wspolczuje

Gość alamakota123
Bzdury kompletne! ani paski ani opaski ani środki na imbirze NIE DZIAŁAJĄ W OGÓLE! Szkoda pieniędzy również na leki homeopatyczne. Pomaga tylko aviomarin. A najlepiej jak dziecko po prostu drogę prześpi. Dodatkowo zakładam na szyje worek na śmieci taki z taśmami, taśma na szyje a pod broda rozkładam jak śliniak i w razie wymiotów nawet najgorszych nie ma my kłopotu. Córcia tez czuję się lepiej wiedząc że niczego nie pobrudziła. Tylko trzeba uważać bu te taśmy od worków są wbrew pozorom dość delikatne i zdarzało mi się rozerwać przy zakładaniu lub zdejmowaniu. Taki worek na śmieci wytrzyma naprawdę dużo!