Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaarwena

sercowe sprawki

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena

Jestem mężczyzną, który nie będzie Ci tutaj słodził. Od tego masz zakompleksionych facetów lub małych chłopców zamkniętych w dorosłym ciele. Jeśli natomiast szukasz kogoś dla którego każdy dzień staje się odlotową przygodą, jest najlepiej przeżytym dniem w życiu - to dobrze trafiłaś. Z jednej strony jestem studentem, który podróżuje i to uwielbia. Ale też ganiam za pieniądzem bo nie ukrywajmy stabilizacja finansowa w obecnych czasach jest potrzebna, nie mam swojego gospodarstwa by żyć tylko dzięki darom Ziemi :) Żyjemy dzięki pieniądzom. Może życie to jedna wielka podróż, ciągle jestem w ruchu czy to samochodem czy to pieszo. Prowadzę szybki tryb życia. W wolnych chwilach czas spędzam z przyjaciółmi ( mam ich bardzo mało, gdyż starannie sobie ich dobieram i ciężko jest zostać moim przyjacielem - bo prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie). Lubie spędzać czas na łonie natury, poleżeć na plaży, polanie albo smażyć kiełbaski na ognisku w środku lasu :) Do tego popijać smaczne piwko. Uwielbiam gotować...tak, tak to faceci są lepsi w kuchni. Gdy już sobie zasłużysz to przygotuje Ci pyszne danie, ale lubie tez zjeść w MC Donald's lub KFC. Stawiam sobie wysokie wymagania, nie zawsze udaję mi się zwyciężyć za pierwszym razem, ale zawsze prędzej lub pozniej dochodzę do celu. Mam wiarę w to, że mogę wszystko. Skoro innym się udało to dlaczego nie ma udać się mi? Myśle pozytywnie. Mogę być dzentelmenem, nieśmiałym romantykiem albo bad boyem. Uwielbiam jeżdzić samochodem, największa frajda to jednak cabriolet latem, ale jazda nocą zwykłym samochodem przy relaksującej muzyce też jest fajna. Fajnie jest wsiąść w samochód i pojechać gdzieś przed siebie za miasto. Jestem optymistą, lubię sarkazm więc przygotuj się na niego w mojej obecności :) Jestem pełen radości i uśmiechu :) Moją pasją jest sport - nie tylko oglądanie przed TV, ale pograć w piłkę lub pójść na basen. Uwielbiam kino, szczególnie upodobałem sobie filmy 3d, więc jeżeli oglądałaś avatar3d to napisz do mnie :) Kobiety traktuje tak jak powinno traktować się prawdziwe kobiety - czyli z szacunkiem. Lubię trzymać za rękę i otwierać drzwi przed kobietami ;) Szukasz księcia z bajki na białym rumaku? Nie zdziw sie jeśli faktycznie bym na tym rumaku przyjechał do Ciebie pewnego dnia... Lubie zaskakiwać i mam pełno szalonych pomysłów. Uwielbiam długie rozmowy...lubię rozmawiać, cenie sobie szczerość i zaufanie a kłamstwo przekreśla od razu wszystko. Po prostu nie toleruje tego. Kazda porazka przybliża mnie do zwycięstwa. Śmiało pisz do mnie. Byc moze poznamy się lepiej... opis pewnego mena na portalu spolecznosciowym. jak sadzicie czy warto sie angazowac?

Gość bąbelkowa owa
No moze byc ciekawy, ale mam wrażenie, ze jest wyniosły jakiś taki....ee....na pokaz? 🖐️

Gość aaaaaaarwena
czyli co napina sie? tez mam wrazenie ze to moze byc na pokaz, moze jest zakompleksiony?

Gość bąbelkowa owa
No tez właśnie tak mi się wydaje. On pisze jakby był zmanierowany, a z jego słów przecież co innego powinno wynikać. Ale spróbować możesz..Być moze myślał, że dzięki temu będzie bardziej dostrzegalny i intrygujący

Gość aaaaaaarwena
no wlasnie powinno co innego on ma dopiero 23 lata, dlatego sie obawiam

Gość bąbelkowa owa
Zaryzykuj. Jak go wyczujesz, to będziesz wiedziała, jak jest naprawdę:)

Gość aaaaaaarwena
zaryzykuje, tylko co jak mi sie nie spodoba :P bede sie meczyc kilka godzin z bufonem :P