Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyszukammiszukam..

CZY JEST TU KTOS KOMU HIPNOZA WYLECZYŁA FOBIĘ SPOŁECZNĄ?

Polecane posty

slyszalam ze hipnoza u dobrego specjalisty pomaga z roznymi nerwicami i fobiami. raz nawet natknelam sie na forum gdzie ktos opowiadal ze super sie wyleczył z fobii ze dzieki hipnozie zaczal po raz pierwszy w wyziu na luzie i z przyjemnoscia odczuwac kontakty z ludzmi.. ale po pol roku napisal ze nagle przestalo to dzialac i ze hipnozaa jednak nie jest trwałym lekiem na to. czy ktos tu pomógł sobie w ten sposob?? czy to szkoda kasy.. :( to droga sprawa i w dodatku w moim wojwodztwie nie ma hipnoteraputow musialabym dojezdzac wiez znowu kasa leci.. wiec nie wiem..

podnoszę, też chętnie skorzystam, może i mi by pomógł, wprawdzie fobii nie mam ale trochę otwartości by nie zawadziło

ja juz nie wiem co robic.. zycie mnie tak stresuje, nie mam motywacji do niczego, energii.. ludzie mnie stresuja, nie umiem na luzie z nimi gadac, ciagle mam mysli o skonczeniu ze sobą bo ile tak mozna. psycholog nie pomogl leki tez nie.. jak ktos mi nie przeprogramuje mozgu i nie stane sie kims innym w sensie ze pozytywnym czlowiekiem to skoncze ze sobą bo nie moge tak dluzej sie męczyc.. to chyba juz moja ostatnia szansa.. ale musze miec pewnosc ze skuteczna, bo nie stac mnie na wyruzcanie kasy w bloto..

Gość wszechwiedzącaiboskajasność
hipnoza nie dziala na każdego Ja na przykąłd w ogóle nie jestem na nią podatna Hipnotyzerzy rozkładają ręce Droga i nieskuteczna nawet jesli sie bardzo chce żeby pomogła nie ważne na co...ja walczyłam z nałogiem i nic nie osiągnełam.

Gość ja zdecydowanie
odradzam ! moja siostra próbowała wyleczyć fobię za pomocą hipnozy i zamiast lepiej było tylko gorzej :(

serio gorzej???? to ja juz nie wiem..

a chociaz na nieśmialosc.. juz zliwkidowanie tego shitu by mi duzo pomogło.. : (

up

uup

Mnie sie chyba udalo wyleczyc samemu, no, ale troche to trwalo. Interesujesz sie psychologia?

Gość gość
Up

Gość gość
Wierzył chłop w gusła aż mu doopa uschła .