Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna matka saskia

6 latek robi kupę w majtki

Polecane posty

Mój 6 letni syn ma 6 lat i nadal robi kupę w majtki. jeszcze nidgy nie zrobił jej do sedesu. Zrobiliśmy mu wszystkie badania łącznie z rezonansem magnetycznym i okazalo się, że pod względem fizjologicznym jest zdrowy. Wiem, ze on czuje kiedy chce mu się kupę, bo kilka razy zauważyłam, że np. wstaje z krzesła czy z podłogi jak się bawi i wtedy robi kupę.Najgorsze jest to, ze jemu nie przeszkadza, że ma kupę w majtkach, zachowuje się jakby nigdy nic i dalej się bawi. Nie działają kary, nagrody, prośby, samodzielne mycie się i pranie majtek w zimnej wodzie. Co robić?

To nie jest prowokacja. Mam Ci podać adres przedszkola? Synek chodzi już do trzeciego przedszkola, z wcześniejszych go zabrałam, bo panie kazały mi zakładać mu pampersa, a ja chcę go nauczyć robienia do sedesu. W tym przedszkolu jakoś na razie jest bez pampersa, jedynie jak ida na wycieczkę to mu zakładają, ale panie ciągle mnie pytają czy chodzę z nim na jakąś terapię czy coś i wydaje mi się że powoli zaczyna ich wkurzac to, ze mój syn robi kupę w majtki

Gość wyglada na to ze ...
dziwisz sie ze panie sie wkurzaja ? uwazasz ze to normalne ze dziecko w tym wieku robi kupe pod siebie? dziecko 3 letnie idace do przedszkola nie korzysta juz z pieluch i normalnie zalatwia sie do sedesu - to jest wymóg. myslisz ze panie nie maja nic lepszego do roboty jak szorowac twoje dziecko z kupska i czyscic dywany ?

Gość masz racje do ....
dziecki chodza do przedszkola zeby uczyc sie i bawic sie - ale jak twoje dziecko nie potrafi zalatwiac swoich fizjologicznych potrzeb to nie dziw sie ze powinien siedziec przymusowo na sedesie. Myslisz ze przedszkolanki nie maja nic lepszego do roboty jak myc twoje dziecko z kupy i na dodatek piszesz ze brudzi dywany w przedszkolu . Przeciez to niechigienicznie - kupa na dywanie , przeciez to zarazki . ohyda zamiast dawac leki przeczyszczajace dziecku - to zmien mu diete . Na pewno twoje dziecko wcina pelno slodyczny i stad problemy Dawaj mu wiecej owocow np. jablek i wawrzyw

Gość Ale kretyni!!!!!!!!!!!!1
Po co odpisujecie, przecież to prowo jaja sobie z Was robi

Gość dux
Mj brat ma 11 lat czasem tez jeszcze zdarza mu sie popuscic w spodnie w tym tygodniu narabal 3 razy :-D.

Gość gość
Nie ma autyzmu?