Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska-22---

wakcje z dzieckiem na teneryfie

Polecane posty

Gość kaska-22---

Wyjezdzam z 14 miesiecznym dzieckiem na teneryfe.Moze ktoras z was ma jakies wskazowki.Glownie chodzi mi o jedzonko.Co tam mozna dostac w sklepach i co dawalyscie z restauracji.Z gory dzieki

Gość Uliy
Mnie tez to Ciekwawi. Kiedy sie kochana wybierasz??

W sklepach mozna dostac wszystko, owoce, jogurty, itp co dziecko lubi. W restauracjach z reguly jest "menu infantil" i to najczesciej nuggets z kurczaka lub rybne + frytki +deser. Moze to za wczesnie dla Twojego maluszka , bo takie 14 miesieczne nie zawsze juz potrafi sobie z doroslym jedzeniem poradzic :) Jesli dziecko lubi mozesz poprosic o danie makaronowe (spagetti, macarones) lub paelle (danie z ryzu) - z reguly dzieci to lubia.

Gość -kaska22---
ja sie wybieram za 2 dni. Mala lubi ryz lub makaron z musem owocowym.Z reguly daje jej to na podwieczorek.Obiady jej robie sama,Zreszta nie przepada za sloiczkowymi.Mimo ze dziecko juz moze wiele to nie moze ciezkostrawnych.Zobaczymy.Moze ktos wie jakich firm sa sloiczki? Mam nadzieje ze w hotelu cos bedzie z gotowanych lub pieczonych mies. Frytki itp oczywiscie odpadaja

Gość -kaska22---
ostatnio u teściowej zeżarła po kryjomu całą michę bigosu

Gość a nie wydaje ci sie
ze najpierw powinnas pomyslec o swoich watpliwosciach a nie w momencie jak wyjazd jest za dwa dni? :O Teraz juz nic nie zmienisz nawet gdyby dziecko nie mialo tam nic do jedzenia :D Trzeba bylo myslec i wczesniej poszukac takich informacji.

Gość -kaska22---
rower mam już spakowany, sąsiad jutro pompuje koła i smaruje łańcuch

Gość -kaska22---
w ostateczności w takim hotelu pewnie można znaleźć sporo odpadków z obiadów i kolacji to może się coś przyrządzi

Dobre sloiczki sa z Hero, sa tez z Hipp -ekologiczne, troche drozsza, ale fajne . Bialy ryz powinnas dostac w kazdej restauracji bez problemow, mozesz do tego dodac mus owocowy kupiony wczesniej, w restauracjach maja najczesciej ryz na mleku (arroz con leche) z odrobina cynamonu, bardzo smaczny.

Gość -kaska22---
prosze o porady a nie pouczanie.nie martw sie jakos przezyje. a ta podszywajaca sie ma na prawde zabawne teksty:)

Gość -kaska22---
chodzi o to, że ja mam tylko 320pln na ten wyjazd, to jest niecałe 100euro

Gość a nie wydaje ci sie
Ale jakie porady kobieto na dwa dni przed wyjazdem? :O Stuknij sie w leb! Teneryfa to normalne, przecietne europejskie miejsce gdzie kupisz wszystko co potrzebne dziecku.

Gość Uliy
sama jedziesz, czy ze sponsorem?