Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 tak sobie myślę ze może dla odmiany coś skreślę zamiast na chybił-trafił... a wy jak gracie? macie jakis system? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 TorrantosDeRoland zaczynam się ciebie bać... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Lusia - skresl Juzka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Lusia - napisalas "ciebie" = bez szacunku = nie boisz sie = klamczucha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 w zasadzie to piszę z dużej, ale tak jakoś mnie lech zamroczył... poprawię się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Lusia - pozwalam, no to sio do lustra! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 26, 2011 " [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores tak sobie myślę ze może dla odmiany coś skreślę zamiast na chybił-trafił... a wy jak gracie? macie jakis system?" Ja w to nie gram ale czasami stawiam na sportowców.Jak coś wywróżę to mogę podać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 nie spojrzę w lustro jak jestem sama w domu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 Max to postaw na Kubicę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Lusia - to idz po sasiada! - bys mogla sie poprawic :) A czego nie zrobisz jak ktos jest obok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 nie zepsuję powietrza na przykład (a niech mi bok rozerwie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Lusia - a przy kims jestes sie w stanie rozerwac, czy wolisz z boku? (tudziez zboka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 26, 2011 A co do drzewka-spróbuj wezwać druidów-podobno zajmują się drzewkami:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 26, 2011 " 20:20 [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores Max to postaw na Kubicę " Wykluczone:P.Ja stawiam tylko na 2 zawodników lub brygady walczace ze sobą:P.Dlatego wyścigi tego typu odpadają:P.Raczej tenis,piłka nożna itp.:P.Chociaż lepiej gdy są możliwe tylko 2 wyniki:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Max a stawiales (nie, nie o to chodzi) kiedys na Brygade RR? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Mozemy pogadac w miedzyczasie, Lusia poszla po sasiada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolaaa xd Napisano Wrzesień 26, 2011 Tylko na tej stronie ! Odpowiedź na twoje pytanie odpowiadają sławne osoby : )) www.glitery.pl/polecam,Kotekk98 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Karolaaa xd - serio? Odpowiedza mi, czy Max kiedykolwiek stawial na Brygade RR? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 jakiego sąsiada??? okno myłam tak wiem, jest ciemno ale nic to... ja pamiętam brygadę RR i drużynę A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Lusia - o tej porze wynajmowac dzwig, by umyc okno od zewnatrz? oO A Ty mialas na sobie majtki? oO Lusia a jest cos, czego nie pamietasz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 pamiętam wszystko, bom stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 No tak, ale czy mialas na sobie majtki to nie pamietasz :P A Ciebie tutaj ostatnio nie bylo, czy to moje zwidy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 majtki? no, takie tzw. reformy czyli gacie z golfem nie było mnie, bom zarobiona była :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrednamalpa26 Napisano Wrzesień 26, 2011 kupiłabym dom każdemu z mojej rodziny tzn 10 domów, a potem żyłabym z odsetek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Lusia to Tobie cieplo tam bylo :) Super, ze jestes :) ... to ja ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 ja niestety* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fakju 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 jeśli wygram chociaż 5 mln to kupię trzy samochody Mitsubishi Pajero, AUDI A8 i Porsche 911, 2 domy nad morzem i w górach, założyc własną firmę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 26, 2011 " 20:28 [zgłoś do usunięcia] TorrantosDeRoland Max a stawiales (nie, nie o to chodzi) kiedys na Brygade RR?" Na nich nie3 stawiałem ale za to czasami na siatkarzy albo tenisistów czy koszykarzy.Kiedyś też na piłkarzy ale tam za często są remisy:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic nie warte życie Napisano Wrzesień 26, 2011 Mam 2 domy jeden wynajmuję wypasione auta parę zer na kącie i coś wam powiem wszystko do rozbić o d.pę jak dowiadujesz się o ciężkiej chorobie.No nie muszę się liczyć z kosztami ale choroby się nie kupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 26, 2011 A co do stawiania na brygadę rr-nie było ich w możliwościach w sts:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach