Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 23, 2011 "9:28 [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores w takim razie dla mnie tez za mało bo nawet na bolid f1 nie wystarczy " Ale może starczy na solidny samolocik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka19x Napisano Wrzesień 23, 2011 starczy ci na tupolewa.teraz są tanie,normalnie wyprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 23, 2011 Ja na razie potrzebuję nie tyle kasy co lepszej pamięci itd.:O.Jak sie poprawi to solidnie zarobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja bym się nikomu nie Napisano Wrzesień 23, 2011 przyznała :D I wyjechałabym na Nową Zelandię - ciepły klimat, piękne widoki - 0 nerwów - to jest TO a ten kraj pierdzielę! , podatki wielkie .... biznesy na których i tak cię tylko oskubią i w ogóle tylko pazerne stado sepów wokoło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 23, 2011 Nowa Zelandia wcale nie jest aż tak ciepła:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha ii ach Napisano Wrzesień 23, 2011 wezmę sobie milion, reszte dam rodzinie, a potem znikam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cm43t Napisano Wrzesień 23, 2011 zbuduje mały domek na odludziu, zainwestuje w nieruchomości, uposażę dzieci, otworze dochodowy biznes, założę fundacje i kurwa kupie sobie wolność!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2011 :D:D:D miałam dziś gówniany sen śniły mi się stosy kup :O co według sennika oznacza zdobycie majątku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola793 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 No a teraz jest 50 baniek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja z krainy TUSK 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 no to piękny sen miałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wyjadę Napisano Wrzesień 26, 2011 Wyjadę i nie będę wchodzić na kafe !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaah Napisano Wrzesień 26, 2011 dom dla siebie dom dla mamy dom dla dziadków prawo jazdy bym zrobiła kupiłabym samochód wyjechałabym co najmniej na miesiąc do Anglii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MonterroDiPalacio Napisano Wrzesień 26, 2011 aaaaaaaaaaaaah - rozumiem, ze do tej Anglii to do pracy, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondi674 Napisano Wrzesień 26, 2011 Uuuu 50 mln to jest kwoty...mysle ze dostałabym zawału!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym wszystkim na kafeterii Napisano Wrzesień 26, 2011 doładowała telefony :-P ciekawe, czy by wystarczyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 26, 2011 " 09:55 [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores miałam dziś gówniany sen śniły mi się stosy kup co według sennika oznacza zdobycie majątku " Mam rozumieć że ten majatek będzie pochodził ze sprzedaży obornika:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 we śnie kupa oznacza dobrobyt jeśli wygram, oddam 2 000 000 na ratowanie Bartka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Lusia a Ciebie nie bylo tam gdzie powinnas byc, czy moze bylas tam, gdzie byc nie powinnas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 uściślij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Czesto mylisz l z n? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 wczoraj nasrał mi ptak na ramię jak stałem pod drzewem :o kumpel powiedział, żebym puścił totka, więc może coś w tym jest? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kąłdor 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 a ja kupię mieszkanie i wyjdę za Dźwigacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Juzek a jak puszczales totka to przykucnales, czy na stojaco? oO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 trzeba od tego 5 000 000 podatku zapłacić... :O złodzieje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 26, 2011 ":01 [zgłoś do usunięcia] Lusesita de Milagros Dolores we śnie kupa oznacza dobrobyt jeśli wygram, oddam 2 000 000 na ratowanie Bartka " Jakiego Bartka:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 jutro puszczę, raczej bez wygibasów :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 MAx - tego: http://epostcards.files.wordpress.com/2009/05/dab-bartek.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2011 chory Bartek to najstarszy polski dąb, ma 1011 lat i umiera... http://www.gory-swietokrzyskie.pl/galeria-zdjec/dab-bartek-quercus-robur.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TorrantosDeRoland Napisano Wrzesień 26, 2011 Lusia - znam Cie jak wlasna kieszen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach