Gość fjiprueibfoia[peih Napisano Wrzesień 26, 2011 Kupimy autobus w wersji luksusowej weźmiemy fajna ekipę i wyruszymy by powrócić po latach. Najpierw europa potem stany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjiprueibfoia[peih Napisano Wrzesień 26, 2011 Jak już się wyszalejemy powrócimy by zbawiać świat i sie umartwiać,żyć lub umierać. A wy co zrobicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjiprueibfoia[peih Napisano Wrzesień 26, 2011 No dobra pewną kwote będziemy próbowali rozmnożyc z sześciu do dziewięciu zer inwestując. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjiprueibfoia[peih Napisano Wrzesień 26, 2011 Po powrocie będzie nas tylu kulczyckich ilu zdoła powrócić he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fjiprueibfoia[peih Napisano Wrzesień 26, 2011 prywatny odrzutowiec i luksusowy jacht pełnomorski brakuje mi tylko dwóch patentów by być jego kapitanem ale sie zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oldziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 26, 2011 Pojade w podroz do okola swiata. Kupie pare mieszkan w pl i za granica. Chyba zrezygdnowala bym z zycia w Polsce wogole. Zainwestuje w cos. Troszke wspomoge rodzine, mam małą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2011 heya! :D wczoraj w tv powiedzieli że gdyby to wpłacić na konto to miesięczne odsetki wyniosłyby 200 000 zł. nieźle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głodziak z orzechówką Napisano Wrzesień 27, 2011 gitara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pojeBUS Napisano Wrzesień 27, 2011 jakie 35 baniek? już 50 baniek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawka i owoce lasu Napisano Wrzesień 27, 2011 rozwód z mężem,jak bym miała tą kasę to po co mi jego 1800m zł, nawet bym mu alimenty płaciła taka jestem dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2011 już niedługo losowanie zewrzyjcie poślady i oczekujcie w napięciu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach