Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja823

smoczek avent trójprzepływowy

Polecane posty

Kupiłam ten smoczek i nie wiem o co chodzi ale on się nieodpowietrza. Mała jak pije to smoczek się "zassysta" i mała musi chwytać powietrze. Też miałyście takie przypadki. To defekt czy akurat te takie są. Cztery dziurki to za mało więc myślałam o tym z kreską.

Ustawiając butelkę - odpowiednim oznaczeniem na smoczku w kierunku noska dziecka - uzyskujesz wypływ pokarmu dostosowany do potrzeb dziecka, np. szybszy na początku i wolniejszy przy końcu karmienia oznaczenia na smoczku: I wolny wypływ, II średni wypływ, III szybki wypływ,

Gość mamamam27
kup lovi - pasują do butelek aventa a mają jedną dziurkę i coraz większa - a avent ma maleńkie dziurki i max 4

Gość ja tak miłam jak wsadziłam
ten smoczek do butelki Dr Browns ....bo on pasuje tylko do aventowskich, ale dla mnie tak czy siak porażka, bo mój mały sam już wtedy przytrzymywał butlę i ciągle ją przekręcał i pił na za małym przepływie najczęściej i się denerwował....

Dziewczyny wiem na czym polega karmienie tym smoczkiem, pytałam czy spotkałyście się z tym by on nie odpowietrzał. Może po prostu kupiłam jakiś felerny. Ostatnio zamiast kupić kolejny wzięłam taki mało używany z jedną dziurką i podziurkowałam ale po jakimś czasie smoczek pęka więc muszę zainwestować w nowy ale obawiam się że kupię i nie będzie sie odpowietrzał.

A cztery dziurki to zamało. A ten lovi to sam smoczek pasuje do gwintu aventu czy muszę kupić smoczek z gwintem do butelki avent?

Dziewczyny wiem na czym polega karmienie tym smoczkiem, pytałam czy spotkałyście się z tym by on nie odpowietrzał. Może po prostu kupiłam jakiś felerny. Ostatnio zamiast kupić kolejny wzięłam taki mało używany z jedną dziurką i podziurkowałam ale po jakimś czasie smoczek pęka więc muszę zainwestować w nowy ale obawiam się że kupię i nie będzie sie odpowietrzał.

Gość mamusiaaaaaaaaaa
ja tak miałam jak za mocno dokręciłam, bo zaciskałam te dziurki od odpowietrzania i się zasysało, spróbuj może i o to u ciebie chodzi

Gość mamaaaaaaaaa27
sam smoczek kup - sa nawet tańsze niż aventa - i pasują

mamamam27 takie rady to wiesz,lovi zostalstworzony do butelek lovi a nie avent mnie raz jakas kretynka polecila butelkez canpol bo niby smoczki avent pasuja g...prawda,moze i wchodzi ale nie dziala tak jak powinien. ajak 3prezplywowy tojuz nie taka mala i kolki nie groza !

ten smoczek faktycznie czasami się nie odpowietrza, jeśli się za mocno dokręci, tak jak pisze mamusiaaa. jeśli się na to zwróci uwagę, to jest super smok - przynajmniej u nas się sprawdza.

Gość gość
moja corka od początku używala butelki lovi, jednak gdy wyszly jej żeby smoczek starczał gora na 3 dni. zamieniłam na avent i jestem zadowolona, być może dziurki sa mniejsze, ale smoczek jest trwalszy. Mala uzywala go przez 2 miesiące.