Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będetakajakachce

Do 24.12.11 - 10 kg -zapraszam:)

Polecane posty

Gość kwiatowa łąka
witam i zapraszam luteina :) bedetaka... zrób a zobaczysz jaki bedzie ucieszony ( jesli twoj nie jest na zadnej diecie to ten sos mozesz zrobic z dodatkiem majonezu jeszcze smaczniejszy - tak pol na pol z jogurtem)

mmm...ten a'la kebab brzmi apetycznie! na pewno wypróbuję!:) co do ćwiczeń, to 2 dzień mam takie zakwasy (jednak je mam!), że nawet czuję je podczas oddychania!:D dlatego wczoraj nie zrobiłam całego zestawu, dziś ide na domówkę i pewnie też nici..ale nadrobię jutro jazda na rowerze:) aha, i polecam sobie zrobić wizualizację tego jak wyglądacie i jak możecie wyglądać po diecie:) http://diety.onet.pl/ w górnym prawym rogu jest darmowa diagnoza:) ja po wpisaniu swojego wzrostu i wagi wyglądałam według nich bardzo szczupło, a kiedy zwiększyłam wagę o 5 kg to pokazała się kobieta taka, jaką ja siebie widzę. i to niestety też jest mój największy problem-zawsze wyglądałam na kilka kilo więcej niż miałam w rzeczywistości.

Gość kwiatowa łąka
a do mnie dzis @ przywedrowała :D ale na szczescie nic mnie nie męczy mieszkanie juz ogarnełam obiad jest w lodówce wiec juz jest luzik moj eM tylko rybkom robi rewolucje bo juz w bagienku pływały i mozna sie wekendować

witaj luteina50:) masz PCOS, że takie pseudo czy to przypadek?:D widzę, że wszystkich kusi codzienne ważenie się:D a może ustalimy konkretną datę i tego dnia każdy się zważy? :)

Gość kwiatowa łąka
baba fajny ten link zrobiłam i wyszło szydło z wora

Gość kwiatowa łąka
ja byłabym za tym zeby ustalić date spolnego ważenia i wtedy zaskakiwać postepami bo tak to z dnia na dzien albo sie ciesze albo dołuje kiedy proponujecie i kiedy wam pasuje :)

Gość kwiatowa łąka
link z tego co widze to nawiązany jest z vitalią ja kiedyś miałam tam konto i wspomagałam sie tym serwisem i tam własnie jest taka wizualizacja robiona i kazdy kg zżucony jest pokazany z jednej strony fajne ale z drugiej jak teraz patrze na swoją wizualizacje to masakra dlatego eraz siedze na kafe z wami :D

Gość kwiatowa łąka
no data przystepna ale moze lepiej co tydzien wted motywacja nie spada np co sobote lub co niedziele??

Gość kwiatowa łąka
ok ja jestem zgodna :D

co niedziele mówicie ...no o k dlaczego nie !:) chciaż miałam plan za miesiąc ale jak widać już nie ywpalił więc w niedzielę rano każda zapisuje swój wynik :)

Gość kwiatowa łąka
dobra to ja zaczynam waga z rana 65.6kg :( miłego dzionka

Gość będetakajakachce
hej kochane :) ja cały weekend w łóżku ..bardzo się rozchorowałam... więc dietkę zaczynam od wtorku bo nie zrobiłam zakupów...:( buziaki

Gość kwiatowa łąka
wracaj do zdrowia buziaki

hej:) ja wczoraj się nie ważyłam, bo odchudzam się dopiero 3 dzień, więc to nie ma sensu. ale w następną niedzielę jak najbardziej:) do 24.12 zostało 12 tygodni, co oznacza, że musimy mniej więcej chudnąć 0,8 kg na tydzień:D życzę wszystkim powodzenia! a póki pogoda dopisze będę jeździć na rowerze. wczoraj 10km zrobiłam i dziś wszystko mnie boli!!! o_O pozdrawiam;)

moja dieta dzisiaj legla w gruzach no ale nie poddaje sie,plan na jutro: 1.) 2 kubki zielonej herbaty 2.) bułka ciemna z serkiem i pomidorem ok300 3.) jabłko ok 70 4.)jabłko ok70 5.)pierogi (ok.8) ok400 6.)jogurt naturalny plus troche musli ablbo activia ok300 razem 1140 jak cos to moze banam do tego:) co u Was?

hej dziewczyny:) jak Wam idzie? mam nadzieję, że nie jestem jedyną odchudzającą się w tym gronie:) odezwijcie sie koniecznie! _maj_a dobrze, że się nie poddajesz:) nauczyłam się własnie nie robić wielkiego "halo" kiedy zjem ciastko czy batonika! to tylko nasze słabości i zachcianki, więc trzeba zakasać rękawy i następnego dnia zacząć od nowa:) dziś na kolację polecam przepyszną pastę z makreli:) dodajemy oczywiście ugotowane na twardo jajko, cebulkę, ogórka kiszonego, troszkę majonezu. ja dodaję jeszcze pestki dyni i trochę słonecznika:) palce lizać! aha, i bardzo fajny pomysł na obiad-pierś z kurczaka (indyka) faszerowana mozarella i pomidorami zapiekana w piekarniku. mało kaloryczne, sycące i daje duże mozliwości kobinacji z farszem np. z pieczarkami i sczypiorkiem, szynka i z serem, szpinakiem i fetą;)

Gość kwiatowa łąka
WITAM JA JESTEM NA DIETCE A PRZYNAJMIEJ STARAM SIE poza tym bardzo duzo sie ruszam wiec mam nadzieje ze wszystko sie ładnie ruszy w kazdym rzie czekam na efekty do niedzieli dziewczyny piszcie bo jest raźniej jak jeszcze ktos pisze i zaglada

hej kochane ja mam zapalenie płuc- obustronne i ledwo ziepie jem różne rzeczy ale niewiele więc myślę ,ze coś ubędzie - nie przytyje.. calymi dniami spie i czekam az ten koszmar się skonczy trzymam mocno kciuki za kazda z Was i jak tylko stane na nogi odezwe sie i bede robila to czesciej :*

Gość kwiatowa łąka
hej ja tez staram sie zagladać ale ostanio złapałam fuche i jestem od 7-18 na nogach dlatego wybaczcie jak bede troche zaniednywać odwiedziny w kazdym razie dalej trzymam diete i waze sie w niedziele trzymam za was kciuki bedetaka... szybkiego powrotu do zdrowia buziaki

bedetakajakchce ale choróbsko się do Ciebie przypętało..:( wracaj szybko do zdrowia! pogoda u mnie okropna..a miałam dziś zamiar wyjść na rower. chyba kupię taki stacjonarny, będzie jak znalazł na zimę!:) pamiętajcie o wrzeniu w niedzielę!:) miłego dnia życzę:* a teraz mała kawka na dzień dobry:)

Hej!!!:):) już wszystko dobrze wstaje chodze oddycham wyglądam jak człowiek :) rowerek jeszcze nie przyszedł :( wiem ,że bym nie mogła ćwiczyć no ale jednak czeeekam i czekam .. od jutra znowu troche pasa przycisnę bardziej :) bo efektów pewnie ni ebędzie przez to leżenie :( ciesze sie ,że sie trzymacie oby tak dalej !! wracam z podowojoną siłą :) w pon jeszcze tylko kontrola u lekarza i koniec leżenia:) dziękuje za zyczenia - pomogły :*

juhu jest juz rowerek wczoraj pojechałam na nim 20 minut :) ale mam zamiar fcodziennie minimum godzine tylko ,że znowu mam katar boli nie głowa i łamie w kościach a jagorsze jest ,ze tyle lat nie chorowałam a teraz ..jakas masakra.... zjadłam na sniadanie kanapkę razowca i łyżeczkę metki łososiowej a Wy jak tam ?:P buziaki

Gość kwiatowa łąka
Witajcie dzis niestety nie zdazy;lam sie zwazyc bo za pozno wstałam a musiałam sie p[ozbierac do pracy na 7 ale jutro to zrobie i wage umieszcze moja dieta martna ze wzgledu na to ze dopadłam prace na 2 tygodnie ( fizyczną) i jest sporo ruchu przez ok 10 godz a zjadam 2 podwójne kanapki + 2 x kawa z mlekiem + do tego wieczorem ok 18,30 jakiąś obiado kolecje wiec mysle ze jakos sie to wszystko spala pzdrawiam i do nastepnego dziewczyny

Gość kwiatowa łąka
hop hop laski meldować sie tu