Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bpplii

Ból brzucha po porodzie (po porodzie 2 miesiące) POMOCY

Polecane posty

Gość bpplii

witajcie w sobotę minie 8 tyg jak urodziłam. I wczoraj zaczął mnie boleć brzuch tu na dole... tak jak miała bym dostać okres i tak mnie bolą przez pewien czas i przestał. I dzisiaj znowu to samo znowu mnie bolał ale mocniej momentami prawie tak jak bym miała zaraz urodzić bardzo podobny ból do tego porodowego nie wiem co się dzieje ? do lekarza na razie nie idę ponieważ mam jaszcze jakieś upławy.. takie żółtawe..

Gość bpplii
aha i nic nie podniosłam ciężkiego ani nic tak po prostu zaczzą mnie boleć i i najmocniej boli mnie wtedy jak siadam albo wstaję

Gość taka jaedna 444888
moze cos ci tam zostalo w srodku? kawalek lozyska? nie wiem. idz do lekarza!

Gość nie ignoruj
nie ignoruj tego, może pozostały ci jakies resztki łozyska, a od tego do zakażenia i spespy mega krótka droga.

Gość taka jaedna 444888
a mialas usg po porodzie? sprawdzili i powiedzieli,ze jest czysto i jest ok? Ja bym na twoim miejscu pojechala na pogotowie - niech ci zrobia usg. bo to nie jest normalne.

Gość alle pytanie mam!
ja dokładnie 2 miesiące po porodzie dostałam pierwszej miesiączki. Bóle były wtedy jak te porodowe, strasznie nieprzyjemne, bałam się że tak już zawsze będzie bolało podczas miesiączek. Ale to był na szczęście tylko ten jeden raz. Teraz jest juz OK i prawie bezboleśnie :) Jeszcze dodam że przed tym pierwszym okresem przez 2-3 dni bolał mnie dziwnie brzuch i kręgosłup, też miałam iść do lekarza bo też się zaniepokoiłam. No ale zobaczyłam że to pierwszy okres i dałam spokój. Nie wiem co Tobie dolega ale może podobnie jak mi zbliża Ci się pierwsza miesiączka.