Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaannnnnnnn

Twardy guzek na kosci palca stopy- CO TO MOZE BYC???

Polecane posty

Gość aaaaaannnnnnnn

Witam od jakiegos czasu zauwazyłam przypadkiem podczas obcinania paznokci u stóp ze na kosci trzeciego palca stopy mam taki jakby malutki guzek, Tak jakby kuleczka, przyrosnieta do kosci. Jest to twarde, niebolesne, skóra sie nad tym przesuwa. Co to moze byc. Troche sie martwie. Nie zauwazyłam zeby sie to powiększało

Gość aaaaaannnnnnnn
Nie moge znalesc w necie informacji na ten temat. Jedyne co udało mi sie wyczytac to o jakims zwyrodnieniu stawów. To chyba nie rak??!! Czytałam ze przy nowotworach kosci ludzie odczuwaja silne bóle a mnie nic nie boli

Gość no własnie ...
hej! ja mam cos takiego ale na palcu dłoni- . Tak jakby to było przyrośnięte do kości,w miejscu gdzie zaczyna się palec. Wie ktoś co to moze być?

Gość o jajku...
Wizyta u lekarza wyjaśni ci to - tutaj mogę napisać że to nic takiego, bo ja miałam taki "odcisk" od ssania palca aż do prawie 20tki, a skończyłam mając lat może 4 czy 5 (a i tak długo), też była gulka pod skórą. Goiła się dłuuuugo. Ale to może być coś powazniejszego. Może być to też jakiś tłuszczak czy inne cosie, nie orientuję się w nich. Może to być jakaś nowotworowa zmiana niezłośliwa (miałam taką czarną kuleczkę, jak kulkę pieprzu pod skórą na ramieniu - wycięto mi ją na znieczuleniu miejscowym i to nie było nic groźnego, tylko wyglądało źle). Może to być odcisk od za małych butów. Za dużo gdybania

Gość no własnie ...
dzieki za odpowiedź... musze umowic sie do chirurga. Może źle sprecyzowałam- mam to na palcu środkowym ręki, na kości śródręcza... no ale mam nadzieje ze to nic powaznego