Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s psycholog , UWAZAC

nie bądzcie naiwni i nie dajcie sie TUSKOWI,nic nie zrobił prze 4 lata

Polecane posty

chyba raczej odwrotnie bo polska po dwóch latach rządów kaczora miała się lepiej niż przed nimi a kot mu zdechł :D

Gość karolll4
Ja głosuje na Palikota

Gość fargooo
czyli jak - kraj bankrutuje to co wtedy się dzieje?

Gość freja911
możesz mi wytłumaczyć więc co miesięczną aferę pod pałacem? albo dlaczego PiS płacił dniówkę ludziom którzy stali pod krzyżem? dlaczego kaczyński zmienia co chwila zdanie w sprawie lewicy? raz są dobrzy a raz są be? dlaczego po tym jak otwarcie stwierdził że nie uznaje prezydenta i w pewnym stopniu bojkotował komorowskiego na tym stanowisku nagle oznajmił że będzie z nim współpracował i że bronek jednak jest w porządku? dlaczego zdecydował się mianować wicepremierami leppera i giertycha? pytam z czystej ciekawości, nie atakuję, chociaż muszę się przyznać że kaczyński mnie przeraża.

Gość freja911
oczywiście pytania są kierowane do offermy.

po pierwsze : płacił dniówkę, bo to na ogół biedni ludzie tam stali. po drugie : Kaczor nie zmienia zdania. Uznał prawo SLD do istnienia, ale wykluczył koalicję. Wiadomo, jak będzie trzeba to ją zawrze...

Gość vbm
jacy wy jestescie naiwni...myslicie ze jak kaczor wygra to odmieni losy polski o 360 stopni...a prawda jest taka ze gówno odmieni,bo czarodziejem nie jest...jest jedynie chorym psychicznie człowiekiem

Gość fargooo
vbm - tobie to już lewacka propaganda zrobiła wode z mózgu i takie pierdoły gadasz.

Gość Lol ka
Najgorsze z tego wszystkiego, ze tu mozna sobie popisac na kafeterii, a i tak sie nikogo w ten sposob do niczego nie przekona. Zreszta nawet to widac po poziomie wypowiedzi- Kaczor to Kaczor tamto. Czy ty czlowieku glosujesz na Kaczora czy na partie PiS. Nikt ci nie kaze wychodzic za maz za Kaczynskiego, a raczej zainteresuj sie programem partii,dzialalnoscia jej poslow w np. Europarlamencie itp. Ale do tego trzeba czasu i checi miedzy innymi aby przebic sie przez sieczke medialna, ktora sprzyja Tuskowi i osmiesza Kaczynskiego... A tymczasem po cichu resztki Polskich firm sa wyprzedawane, a dwa miliony Polakow haruje za granica, m. in szoruje supermarkety noca itp i jest klawo. A wiec glosujmy na PO - w koncu Tusk ladniejszy od Kaczora...ludzie nie dajmy sie zwariowac miejcie zesz trochu oleju!!!

Gość fargooo
ty zasrany zdrajco sprzedajny.

Gość ved5s
Daltego ja głosuje na Palikota

Gość fargooo
ja zagłosuję na kartofla

ja jestem fanem kaczora, ale nie głosuję na PiS bo mają macierewicza.

Gość vbm
taaa wode z mózgu bo prawde mówię....dalej wierzcie w czary waszego kaczuszki...

Gość freja911
argument że byli biedni do mnie nie przemawia. oni nie wykonywali żadnej pracy (chyba że chcesz do niej zaliczyć modlitwy, śpiewy i wyzwiska). w większości to biedni, chorzy ludzie, którzy dali się zwariować. widziałam starszą panią, która przyjechała z wilanowa kiedy mieli po raz pierwszy przenieść krzyż, skończyła w karetce dalej wyklinając wszystkich i wszystko. większość ludzi którzy stoją tam teraz popada w absolutną skrajność. miesiąc temu, przed galerią znajdującą się na przeciwko pałacu odbywał się koncert (organizowany przez galerię), w pewnym momencie podeszła do nas pani z drugiej strony ulicy i zaczęła krzyczeć że to prezydent wszystko zorganizował aby zagłuszyć ich modlitwy. poza tym sądzę że jeśli mieliby już gdzieś stać to pod wawelem, a płacenie im pieniędzy za podtrzymywanie zamętu nie było dobrym pomysłem. gdyby pis chciał im naprawdę pomóc mogliby znaleźć im pracę, a nie narażać miasto na dodatkowe koszty związane z większą ilością straży miejskiej. niestety do mnie ten argument absolutnie nie przemawia. twierdzisz, że kaczyński jest konsekwentny w swych poglądach. ja sądzę że jest zacięty. zacięty na tyle że może nagiąć prawdę dostatecznie aby przypodobać się publice patrz sprawa z prezydentem.

Gość xderr
Myślałam, że Polacy to mądrzejszy ludzie ale niestety wystarczy Wam powiedzieć kilka gładkich słów i już lecicie jak psy do kiełbasy...Przeszkadzało Wam że PiS próbował coś zrobić z tym wszechobecnym złodziejstwem i korupcją, no to teraz nie ma żadnych afer (a nie sorki byla jedna antyhazardowa haha nie komentuje nawet) i jest cudownie.Ludzie muszą żyć za głodowe stawki a podziemie oszustów i krętaczy rośnie w siłę i forsę. Mamy wspaniały rząd, naprawdę, nic tylko Panu Tuskowi sypać kwiatki pod nogi, tak ten kraj rozkwita dzięki niemu!

Gość freja911
lol ka problem polega na tym, że kaczyński to pis. nie da się tego rozdzielić w żaden sposób, jeśli ta partia wygra to on zostanie premierem o czym mówi otwarcie. a wybory do europarlamentu to inna sprawa.

Gość kewjhrkwhq
pierdolicie farmazony jak choooooooj przyjdzie kaczor i nakaże prywaciarzom płacić kilkakrotnie większe pensje?

Gość gostek mocarny
jakby zrobił wiekszą reformę to Kaczor od razu byłby premierem a tak jest szansa że nie będzie. Mamy klincz w polityce i tylko odejście Jarka oraz Zbyszka z polityki - Tusk juz swoje zapowiedział - mogłoby coś zmienić.

Gość xderr
A już najbardziej mnie za przeproszeniem rozpierdala jak Tusk pierdoli że dzięki jego rządowi mamy pieniądze z Unii nosz kurwa JESTEŚMY W UNII więc Nam sie nalezą a on sobie przypisuje zasługi no nic tylko za jaja i powiesic nienawidze tego cwaniaka za to co robi

"po tym jak otwarcie stwierdził że nie uznaje prezydenta " kiedy tak stwierdził? podaj mi jakikolwiek cytat gdzie kaczyński mówi że "nie uznaje prezydenta". no niestety ale z wami się nie da normalnie rozmawiać. wasze argumenty to łgarstwo na łgarstwie i łgarstwem pogania. szkoda po prostu słów. tak samo z tym: "dlaczego kaczyński zmienia co chwila zdanie w sprawie lewicy?" bo wcale "nie zmieniał co chwilę" tylko raz przed wyborami chciał się przypodobać sldakom w naiwności albo jakimś zaćmieniu sądząc że na niego zagłosują. no i jeżeli takie kłamstwa i bzdury cię "przerażają" a nie przerazają cię długi jakich narobił tusk i jego rząd, nie przeraża cię roztrwonienie wszelkich zaspobów państwa za rządów PO, nie przeraza cię ograniczanie praw obywatelskich jakiego dopuszcza się tusk i jego rząd (ostatnio - ustawa ograniczająca dostęp obywateli do informacji publicznej, nawet helskińska fundacja praw człowieka protestowała w tej sprawie) to naprawdę jesteś co najmniej dziwna.

"Mamy klincz w polityce i tylko odejście Jarka oraz Zbyszka z polityki" no ja nie wiem czy wy jesteście z "chłopców schetynowców" którzy mają polecenie rozwalania każdej dyskusji przez wypisywanie bzdur czy sami z siebie takie brednie wypisujecie? teraz się "okazało" że "biedny tusk nie może nic zrobić bo kaczyński z polityki nie chce odjeść". już przekraczacie wszelkie granice absurdu. jakoś kaczor przez dwa lata mógł wiele zrobić. jakoś mógł obniżyć podatki i deficyt, prawda? tylko "biedny tusk" jak zwykle nic nie może. wyjaśnijcie mi jak to się dzieje że od ostanich 20 lat każdy prawie rząd opowiadał że "musi" podnieść podatki albo narobić długów poza właśnie "strasznym kaczorem". jakoś tylko ten "straszliwy kaczor" nie szukał wykrętów (obecnie coraz bardziej absurdalnych) tylko obniżał podatki i deficyt. a przed nim i sld "musiało" podnosić podatki, i buzek "musiał" i teraz tusk "musi". oni wszyscy tacy znakomici ale niestety za te ich "znakomitości" musimy coraz więcej płacić. jakoś za kaczora nie musieliśmy, potraficie to wyjaśnić? i jak w tym świetle wyglądają wasze nagonki na tego kaczora?

Gość freja911
to urocze że moje argumenty nazywasz łgarstwem na łgarstwie tym bardziej że staram się porozmawiać normalnie i poznać twoje zdanie. przeraża mnie szczególnie w sprawie smoleńska (przypominam cyrk w parlamencie europejskim), obraża wszystko i wszystkich, jego prawda jest najprawdziwsza. nie bój się nie jestem za platformą, ale dla mnie to wybieranie mniejszego zła. podchodzę do tej dyskusji bez emocji, zwyczajnie chcę się przekonać jak zwolennicy pis widzą to wszystko. i widocznie jestem co najmniej dziwna. korzystając z twojego zainteresowania powiedz mi czy jeśli jakiś cudem okaże się że smoleńsk był zamachem (tu polecam ci film "list z polski" jeśli jesteś za tą teorią, jak dla mnie był absolutnie straszny i łopatologiczny) to co zrobimy? przestaniemy eksportować do rosji?

nieprawda. mnie nie obchodzi tusk. mnie obchodzi to do czego doprowadził kraj. nie obchodzi mnie czy mamrocze czy nie, czy wygląda dobrze czy źle czy się zdenerwował czy nie. mnie obchodzi 400 mld długów które narobił, roztrwonione zasoby państwa (zagarnięte pieniądze z ofe i funduszu rezerwy demograficznej), ograniczanie praw obywateli (areszt i mandaty za transparenty antyrządowe, antydemokratyczna ustawa o dostępie do informacji publicznej) no i afery których w PO niemało. tusk sam w sobie mnie w ogóle nie interesuje, nawet może i bym go prywatnie polubił ale tego do czego prowadzi nasz kraj nie mogę ignorować. bo wiem doskonale że grecja bankrutuje właśnie dlatego że nie mieli tam wystarczająco dużo takich ludzi jak ja, którzy nie chcą lekceważyć tego jak ich kraj zmierza w stronę katastrofy.

"to urocze że moje argumenty nazywasz łgarstwem na łgarstwie tym bardziej że staram się porozmawiać normalnie" bardzo urocze. więc teraz uroczo podaj mi cytat w którym kaczyński stwierdził że "nie uznaje prezydenta" to cię wtedy przeproszę, przyznam się do błędu itd. a jeżeli nie masz takiego cytatu to nie mamy o czym rozmawiać bo ja nie będę tracił energii na wyjaśnianie twoich kłamstw.

Gość freja911
skoro jesteśmy w takiej totalnie katastroficznej sytuacji to w jaki sposób kaczyński nas z niej wyciągnie?

Gość defrdegrtgfb
tusk to wogóle robi cyrki

"skoro jesteśmy w takiej totalnie katastroficznej sytuacji to w jaki sposób kaczyński nas z niej wyciągnie?" no na pewno nie zrobi tego tusk który "nic nie może" i "na nic nie ma wpływu" i nawet długi które pozaciągał to też "nie jego wina".

Gość freja911
moich kłamstw? wybacz, ale nie będę się teraz bawić w szukanie cytatów. samo mówienie do niego per pan komorowski bez nazywania go prezydentem. jak było kiedy przyjechał obama? nie ekscytuj się tak.