Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s psycholog , UWAZAC

nie bądzcie naiwni i nie dajcie sie TUSKOWI,nic nie zrobił prze 4 lata

Polecane posty

Gość vbm
bo kaczyński to drugi harry poter..umie czarowac :O:O...gdy kaczor wygra to prywacierze dadzą wszystkim potrójne pensje,wszystko w sklepach stanieje...pomoże biednym ludziom...zlikwiduje kolejki u lekarzy itp :D:D..bo on to taki czarodziej z czarodziejską różdzką w gaciach :D:D:D...ale niektórzy pisowcy w to wierzą :O

Gość ojej ojej kto by tak
jakis psycholog/autor/ od siedmiu bolesci założyl temat! masz gówniane pojęcie i pieprzysz trzy po trzy

Gość freja911
ale co konkretnie zrobi? kiedy rządził nie było jeszcze kryzysu, więc sytuacja się trochę zmieniła. nie interesuje się programem pisu, myślałam że może ma już jakiś konkretny plan a nie "w sumie nie wiemy co zrobimy, ale zrobimy tak że będzie lepiej" odpowiedz mi proszę na moje pytanie z poprzedniej strony, co jeśli okaże się że smoleńsk był jednak zamachem? co powinniśmy zrobić?

Gość vbm
nie wiesz co powinnismy robic?...powinnismy szykowac sie na wojne z ruskami...bo jesli kaczor wygra to do niej doprowadzi

"wybacz, ale nie będę się teraz bawić w szukanie cytatów." no właśnie tak przypuszczałem. to są wasze metody. rzucić na kogoś oszczerstwo to pierwsi ale jak przychodzi do weryfikacji faktów to od razu wam "się nie chce bawić". i oczywiście nie na "kogos" tylko na "kaczora" lub innego "pisuara". "kiedy rządził nie było jeszcze kryzysu, więc sytuacja się trochę zmieniła." co się "zmieniło" co spowodowało "konieczność" nazaciągania tak gigantycznych długów? tylko proszę o konkrety a nie hasełka "straszny kryzys przyszedł i zjadł". nie jesteśmy dziećmi w przedszkolu.

Gość freja911
tym bardziej że to właśnie do rosji eksportujemy najwięcej, nie mówiąc o gazie który od nich ciągniemy. delikatna kwestia.

Gość freja911
słuchaj kolego, staram się z tobą rozmawiać miło i kulturalnie wyzbywając się wszystkich stereotypowych uprzedzeń względem ludzi popierających pis. nie ma żadnych NAS, jestem JA, która z tobą rozmawia. nie jestem w żadnym układzie, nie ma nas tu w pokoju 50 osób. i zauważ proszę że nie piszę kaczor, tylko kaczyński. miało być merytorycznie i spokojnie.

jakoś nie doprowadził do wojny gdy rządził więc nie widzę powodu aby doprowadził teraz. taka jest właśnie z wami dyskusja, jedyne co potraficie to miotać bezpodstawne, absurdalne oskarżenia. ale jak przychodzi porozmawiać o faktach to wam się "nie chce bawić".

Gość freja911
więc jak rozwiąże sprawę smoleńska?

widzę przynajmniej dwa różne nicki o podobnym poziomie więc piszę do was obojga jednocześnie. bo oboje reprezentujecie klasyczny poziom "antykaczysty", czyli oskarżanie kaczyńskiego o dowolne absurdy i ucieczka od jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji (bo ci się oczywiście "nie chce" jak przychodzi dyskutować o faktach). no ale oczywiście straszyć "kaczorem" i pisać jak to on cię "przeraża" to mozesz całą noc i dzień).

Gość Monisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bla bla bla i tak zagłosuje na PO

Gość pipkosz
Polskę zadłużyli Kaczyńscy obniżając nieodpowiedzialnie podatki.

"tym bardziej że to właśnie do rosji eksportujemy najwięcej" tak właśnie wygląda wasza "wiedza". przecież to żenujące. najwięcej eksportujemy do niemiec. rosja jest gdzieś w pierwszej 10 ale na pewno nie w pierwszej trójce.

Gość freja911
przeraża mnie człowiek niestabilny emocjonalnie który raz oskarża wszystkich o wszystko, potem kiedy chce zostać prezydentem stwierdza że jednak nawet lewica zrobiła się okej, krótka przerwa na ogłoszenie że przez cały czas kampanii był na lekach i nie odpowiada za swoje słowa, następnie znów wszyscy są be, teraz przy kolejnych wyborach radośnie oznajmia że uściśnie rękę prezydentowi tego kraju. wybacz, ale nie kupuję tego. nie kupuję smoleńska. nie kupuję krzyża. i nie kupuję hokus pokus jakie ma nas magicznie uzdrowić. z jakiegoś powodu za ich czasów były zorganizowane wcześniejsze wybory. mimo że się nie zgadzamy to podziwiam cię za to że tak wytrwale bronisz tego w co wierzysz. pozdrawiam.

"Polskę zadłużyli Kaczyńscy obniżając nieodpowiedzialnie podatki." moim zdaniem obniżanie podatków gdy deficyt jest pod kontrolą i spada oraz zaspokajane są roszczenia rozmaitych grup zawodowych (np podwyżki dla pielęgniarek) jest jak najbardziej odpowiedzialne. już wam tak zrobili wodę z mózgu że obniżanie podatków to źle, tak?

"przeraża mnie człowiek niestabilny emocjonalnie" czyli "straszenia kaczorem" ciąg dalszy, to wszystko co macie do powiedzenia, bardzo to przewidywalne.

Gość freja911
i naucz się ze nie ma nas. jasne siedzę tu z tuskiem i to on dyktuje mi to co mam pisać. serio. ogarnij się, wyjdź na spacer, przewietrz się, bo ci żyłka pęknie. mówiłam na początku, ostatni sprawiedliwy, że chcę poznać twoje zdanie a nie bawić się w debaty oksfordzkie.

"wybacz, ale nie kupuję tego." bardzo mi przykro ale nie mogę ci tego wybaczyć bo przez takich głupców jak ty nasz kraj zmierza w stronę katastrofy. a tobie wystarczy naopowiadać brednie o "strasznym kaczorze" i można tym przykryć każdą aferę, każde nadużycie władzy czy jej niekompetencję. od gigantycznych długów począwszy przez wszystkie afery na zamykaniu ludzi za antyrządowe wystąpienia skończywszy. i wszystko to jest "mniejsze zło" bo jak nie to "przyjdzie kaczor". i nijak do ciebie nie dociera że kaczor już był i nic strasznego się nie stało poza tym że parę afer ujrzało światło dzienne bo służby odpowiedzialne za ich ściganie wreszcie przestały "patrzeć w inną stronę".

"i naucz się ze nie ma nas." ależ oczywiście że jesteście "wy". co chwila pojawia się tu nowy nick więc piszę rzeczy odnoszące się do was wszystkich. przykro mi że czujesz się niedoceniana ale nie jesteś taka znowu wyjątkowa.

Gość freja911
wybacz ale zdanie wyrabiam sobie na podstawie wywiadów i wypowiedzi a nie tego o co powiedział mi stryjek przy niedzielnym rosołku, czyli kaczor sam naopowiadał mi bredni o sobie. cyrk w parlamencie europejskim? najpierw wystawa o smoleńsku jasno sugerująca że to wszystko wina rosjan, potem rydzyk. każdy jest wyjątkowy, więc chyba nawet ja się załapuję.

tylko że mnie interesuje stan państwa a nie cyrk i rydzyk. a ponieważ kaczyński rządził tym państwem znacznie lepiej niż tusk to uważam że jest lepszy. chyba logiczne, prawda? a stan naszej gospodarki i finansów państwa jest tysiąc razy ważniejszy niż jakakolwiek wystawa w parlamencie europejskim. jeżeli tego nie rozumiesz to zupełnie nie ma sensu z tobą rozmawiać bo dasz się urobić każdej propagandzie, każdemu błazeństwu i "zatroskanemu" politykowi który dobrze wypada w mediach. a to że jednocześnie doprowadza kraj do ruiny zdaje się że cię nie obchodzi w ogóle.

oglądałem początek debaty korwina z palikotem. facet gada rzeczy ze sobą sprzeczne. wkleję tu swój post z innego tematu bo nie chce mi się znowu tego samego pisać: "no i koniec dobrego gadania. po dwóch minutach pan "liberał" palikot zaprezentował swoją socjalistyczną wizję państwa które niby ma być "obywatelskie" i "obywatel ma być ważniejszy niż urzędnik" ale jednak to państwo ma "rozwiązywać problemy społeczne w ramach prowadzonych przez siebie polityk" takie jak niż demograficzny, osoby wykluczone czy "brak tolerancji". i jakoś pan palikto nie widzi sprzeczności w tych dwóch sprawach. nie widzi sprzeczności między tym że urzędnik państwowy ma obywatelowi służyć a tym że ma na obywatelu "prowadzić polityki" co przecież jest przymusowe i nie jest służbą obywatelowi tylko manipulacją nim, klasycznym "robieniem nam dobrze" za nasze pieniądze czyli praprzyczyną wszelkich socjalistycznych patologii."

Gość i dlatego glosuję
a Tusk co zrobil przez 4 lata ????? ..... zamknął NIELEGALNIE, NIEZGODNIE Z PRAWEM sklepy z dopalczami by ukryć swoje nie udolne rządy, długi w jakie wpędzili ten kraj itp. Jedna wielka ściema te jego rządy i nic więcej !!!

dlatego ja głosuję na kongres nowej prawicy ale realnych szans to oni nie mają. nie są socjalistyczni i nie chcą okradać narodu więc nie uzyskają nigdy poparcia ze strony tych wszystkich "autorytetów" którzy doskonale z dojenia nas żyją. oczywiście "dla naszego dobra".

Gość i dlatego glosuję
tak czy inaczej Tusk i Kaczyński mieli swoje 5 minut ( dłuuuugie 5 minut o trwające po 4 lata ) i co zrobili ???? WIELKIE NIC . Dltego już czas dać szanse innym.

a naród bez poparcia "autorytetów" to na nikogo nie zagłosuje. jak mu w tv nie powiedzą że dany polityk jest "poważny" to dupa zbita, może najmądrzejsze rzeczy mówić i tak będzie sobie gadał do ściany.

zdaje się że pan palikot to był jednym z filarów PO więc nie jest taki znowu noworodek polityczny. a to co pisałem o kaczyńskim to jest prawda. za jego rządów poziom życia w polsce bardzo się podniósł a stan państwa polepszył. są to wprawdzie socjaliści ale kaczyński trzyma ich wszystkich za mordę i nie pozwala kraść.

Gość i dlatego glosuję
a że TV, jest " pod rządami" danych parti , to inni nie maja szans się przebić...