Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezndziejna sprawa

czy dobrze robię?

Polecane posty

Gość bezndziejna sprawa

Dostałam sie na studia, wszystko fajnie. Napaliłam sie na mieszkanie na stancji w tym miescie (40km od obecnego miejsca zamieszkania) i juz nawet szukałam, juz nawet załatwiałam... ale naszły mnie watpliwosci :/ sporo kasy trzeba na to przeznaczyc (coś około 600zł miesiecznie) na dodatek rozłąka i tęsknota za rodziną :( nie, nie zniosłabym tego wiem, ze juz pora by sie usamodzielnić, ale jeszcze nie jestem gotowa. Moze jak się bardziej oswoję z tym miastem (za 1-2mce) to pomysle o stacji.. na dojazdy wydawałabym cos około 200zł wiec nie tragicznie, no i rodzina blisko i swoj pokoj i te bezpieczeństwo i spokoj... nie no jestem załosna :O zmieniam zdanie co 5 minut :(

Gość sen mialam sen................
nad czym tu sie zastanawiac? 400 w kieszeni, arcie za free, sisza, spokoj, rodzina na miejscu...:)

Gość nahora jaza
jesli nie czujesz się gotowa to pomieszkaj w domu, może jak poznasz nowych ludzi to bardziej to poczujesz

Gość bezndziejna sprawa
dobra zostaje w domu na razie :) a jeszcze 24 h temu bylam pewna ze zamieszkac w miescie... nie ogarniam siebie. Ale cos w glebi serca mi mowi zebym tu została :)