Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iukygvltg,kh

podobaja wam sie takie buty kupić je??

Polecane posty

Gość iukygvltg,kh
wiem...:)bo ajak czyttam tak skrajne komenatarze to wiem ze po prostu inny styl i wielbicielka cienkich szpilek

Gość siostraMierzwa
te, wg mnie, też są ble... ja nie lubię futra na zew. więc jeśi jesteś napalona na te 3 pary, to ja wybieram tę środkową parę bez futra ;):D a mój wybór komu się nie podoba? :D

Gość iukygvltg,kh
o fajne tamte tez.Wlasnie ja tez sie tego boje..lepiej za duze to skarpete sie wsadzi:D

W miarę normalna - za bardzo mi się kojarzą z butami na ścigacze :P I nie lubię aż tak widocznych wypustek na spodzie ;) Wolałabym już zwykłe oficerki na płaskim :)

Gość iukygvltg,kh
dobrze zrobiłam??????????

czikiczikitkat :) ja nie napisałam, że konkretnie takie, a że coś w tym rodzaju. Lubie buty typu boxerki :) a i typu ścigacze tez :) bo sama na ścigaczu jeżdżę, ale w butach na obcasie nie czuję się zbyt dobrze, a jak juz to kupuje i ubieram to, w czym się czuje wygodnie i cieplo jesli chodzi o zime :)

Gość Fuuuuuuuuu
tyle w temacie.

Gość siostraMierzwa
to te z ccc w ogóle Wam się nie podobają? :D:D

Dobrze, ważne żeby Ci się podobały :) Siostra mierzwa - ja ccc jakoś nie lubię, mają pseudoskórzane buty podpisane jako skórzane i z wywindowaną ceną :o Za buty ze skóry najgorszej jakości nie dam 200 zł :/ W Deichmanie to samo, kozaki 'skórzane' po 300 zł :D a to skórę może z daleka widziało :D W miarę normalna - to trafiłam ze ścigaczami ;) Ja do chodzenia po mieście też na wygodę stawiam, ale do pracy czy na imprezę to jednak coś co i ładne i wygodne muszę mieć :) A najczęściej to w aucie mam jakieś chodzioki takie co się w nich dobrze prowadzi, obcasy ubieram jak dojadę tam gdzie muszę i gdzie muszę wyglądać :D

takie buty są teraz modne... wiec jak lubisz nowości to kup. nie są najgorsze. widziałam straszniejsze z tego fasonu.