Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakJuzMam

Damskie genitalia- do Panow.

Polecane posty

Gość TakJuzMam

Jakie wam Panowie najbardziej podobaja sie "cipki" (coz jezyk Polski jest ubogi w okreslania tej czesci ciala kobiety, zastanawiamam sie na "cipka", "sromem", "gentaliami", wszystkie brzmia albo zbyt medycznie albo zbyt wulgarnie- mniejsza o to.)? Wolicie male wargi sromowe wieksze? A moze calkiem niewidoczne? Pytam raczej o fizjologiczna budowe niz owlosienie, dlatego, ze owlosienie mozna okielznac, budowy ciala juz nie. Co wolicie? Co was odrzuca? A Wy mile Panie jestescie zadowolone ze swojego ciala w ty miejscu? Ja dolaczam do tych niezadowolonych, rozwazam zabieg "upiekszajacy", ale to juz odmnienny tenmat. Zapraszam do dyskusji, mam nadzieje, ze bedzie ona trzymac jakis poziom przyzwoitosci.

Gość facet z gustem
ja lubię cipke bułeczkę czyli wargi delikatne nie wystające takie mi się podobają

Gość TakJuzMam
Zdania zlozone nie ciesza sie powodzeniem z tego co widze.

Gość
To wszystko zależy od upodobania panów a nie naszych , nic nie zrobimy jak mama takie a nie innego

Gość TakJuzMam
No wlasnie zrobic mozna, pytam bo sie nad tym zastanawiam. Nie tylko ze wzgledow czysto estetycznych. Opinia Panow jest dla mnie o tyle wazna, ze moj partner nie potrafi sie na ten temat wypowiedziec. Nasze zycie erotyczne jest conajmniej tragiczne, niewiem jaki ma na to wplyw moja anatomia ale przypuszczam, ze spory. Dlatego wlasnie pytam. Sprawa kolejna to niedogosnosci zwiazane z taka budowa ciala, najprosciej ujmujac jest to srednio komfortowe. Jesli juz miala bym cos zmieniac to dla siebie, jesli moj chlop wykazal by wtedy wieksze zainteresowanie seksem ze mna to w trybie natychmiastwowym przyspieszonym kopnela bym go w dupe. Dodam, ze mam 21 lat a pozycie jest jak bardziej istotna czescia zwiazku dla mnie, a seks raz w miesiacu to malo satysfakcjonujace zjawisko. To on jest zmeczony, to on nie moze (doslownie nie moze), nie raczej nie odmawiam, raczej musze sie prosic i spotykam sie z odmowa i potokiem tlumaczen.

Gość rybadobranawszystko
najlepsze są cipki chętne, i wilgotne

Gość goliat/.,
normalny facet zrozumiałby ze tak cie bozia stworzyła i masz taką cipke a nie inną.I byłby z tobą bo tego chce a nie dlatago ze masz cipke taką jak chce on

Gość Henrryk
ja lubie pulchne . Najlepiej ogolone na zero

Gość cotokurwajest?!
"Co to kurwa jest?!"

Gość to jest potocznie zwany
farfocel , lub inaczej rozklapioch pospolity :D

Gość duży mózg mały mały
kobiecość mała szparuśa myszka boberko srom pochwa ujście pochwy c*pka łechtunia jaka ma być a co to nas obchodzi liczy sie wnętrze kobiety nie oprawa jak facetka ma w głowie to i ma w nogach moja babcia mawiała

Gość koks122
wypięte