Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whiskey eyes

Facet mnie zawiódł... :(

Polecane posty

Gość Frywolny Dariusz
Ja. Jeżeli później będzie bzykanie :classic_cool:

a w sumie to wszystko nie tak. jego brat traktuje swoją żonę jak księżniczkę ... a on mnie jak ostatniego woła :( chyba trochę zazdrosna o to jestem i stąd moje dzisiejsze podejście do życia.

Gość Frywolny Dariusz
Mnie się zawsze chce bzykać więc jestem zawsze milutki i uśmiechnięty :)

kurva...chyba mu nie zależy... gadałam, gadałam... teraz chce postawić na swoim i jak zwykle odwracanie kota ogonem. nawet zaręczyny mi spitolił... :o zaczynam się zastanawiać nad tym związkiem. myślę, że zasługuje na coś lepszego w swoim życiu, na coś godnego wspomnień... a z drugiej strony cholernie boję się, że jak zostanę sama to nic dobrego mnie już nie spotka.

Gość Frywolny Dariusz
A to nie jesteś jeszcze uwiązana kontraktem małżeńskim?

Gość Frywolny Dariusz
Nie gniewam się :) ale już widzę źródło problemu: ponieważ nie chce Ci się bzykać, to facet nie jest milutki :P

Gość henk1
Wybrałaś złego faceta.

hehe, laska nawet nie napisała dokładnie o co chodzi a wy już kolesia od świn wyzywanie. solidarność jajników?

Nie jest zły , sprząta po sobie, nawet zawija skarpetki w kłebki, czasami do rany przyłóż. A czasami potrafi dop1erdol1ć :o :o

Gość no to co hehe
Ja już po kilku drinkach a nikt mnie nie zawiódł. Sama siebie zawodze i dlatego pije

Gość Frywolny Dariusz
Przygarnij zatem dodatkowego faceta :) Co dwie główki, to nie jedna :classic_cool:

Dareios - żałowałbyś dziewczynie głupiego kwiatka, twierdząc że to jakieś niepotrzebne badziewia ? Zabrałbyś ją na nieoficjalne zaręczyny do KFC ? ... proszę. Jak potrzebujesz więcej to chętnie się podzielę. Dzisiaj mi wszystko jedno .

Gość whiskey ass
Podaj przyklady traktowania dziewxzyny brata twojego faceta. Dlaczego jak ksiezniczke?? Jak chcialabys byc traktowana przez faceta,podaj przyklady.

Gość apokalispa_26
whiskey eyes, zdziwiłam się, że ktoś na kafe napisał "facet mnie zawiódł", a nie np. ale mnie wkurwił mój gach a potem zobaczyłam, że piszesz o sobie "nowa tu" mam nadzieję,że za rok o tej porze (jeśli jeszcze tu będziesz, czego nie życzę) także będziesz pisać z tą kulturą co teraz a facetem się nie martw, uśmiech proszę

Gość Frywolny Dariusz
Skąd wiesz, że nikt Cię nie chce? :)

Nie musi pracować. Utrzymuje ją i ich dziecko (nie mają ślubu). Panna zadbana, wymalowana, wypindrzona, a ja haruje jak wół, aby mieć na głupi ciuch. W przeciągu kilku miesięcy kupił jej laptopa i telefon. U mojego mam 600 zł kredytu który cały czas mi wypomina :( Głównie chodzi o kasę. Bo wg. niego miłością się nie najesz. No i te zaręczyny zyebane. Niby miał być replay a minęło już pół roku i lipa jak ch. :o A jego brat jak się zaręczał to od razu rodzicom przedstawił i bukiet kupił ... i ogólnie miał gest ... :(

Gość Frywolny Dariusz
Ale z Ciebie materialistka :D 🖐️

Gość whiskey ass
Ja bym traktowal Cie ,jak ksiezniczke wkiskey eyes. Bylabys najwazniejszym osiagnieciem mojego zycia. Dalbym Ci wszystko,co mam. Dzielil sie wszystkim ,co mam. Ozenil sie z toba i stalibysmy sie jednoscia. Nie byloby podzialu na moje i twoje. Nie musialabys zarabiac.

Gość Frywolny Dariusz
Wasz związek nie przetrwa, nie masz co się łudzić, że będziesz przez obecnego mena traktowana jak księżniczka.