Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem o co chodzi mu

czego on moze chciec???!

Polecane posty

Czesc;-) Dziewczyny jak odbierac zachowanie bylego faceta(moja1-sza milosci i wzajemnie),ktory odezwal sie na fb po 7 latach nie majac ze soba zadnego kontaktu i sobie pisze..Od czasu do czasu piszemy z soba,wypytal co u mnie,czemu sie odezwal,niby chcial oddac mi cos co powinien to zrobic lata temu...nagle sie mu przypomnialo?!Ok,niby tylko po to,a jednak jak tylko jest na fb-ma tylko 3 znajomych ze mna- pisze do mnie...ostatnio zadal pytanie,czy ja mam ochote z nim w ogole pisac ,odpisalam,ze tak,napisal,ze jakos nie pisze...noi padlo pytanie konkretne-czy wciaz jestem z tym chlopakiem,zktorym bylam po nim....Hm..i po co on o to zapytal?Facet ma dziecko,dziewczyne...mysle ,ze sa wciaz razem-chociaz ytac nie chce-bo i po co? Dzis zasugerowal,ze lepiej bedzie na skajpie pisac,bo fb cos sie chrzani... Czego on moze chciec? Troche mnie to wszystko zastanawia...

Gość SłodkaNiunia
Jak to co? Chce poruchać... Dziewczyna ma dziecko i cipe jak studnia... A po pierwszą miłość najłatwiej sięgnąć :p masz na niego ochotę prawda? ^^

Gość gfgfgfgfvfvfvfvf
dobre to wyzej, a tak to on znudzil sie swoja kobitka no to chce poruchac,olej dupka

gdybym miala to bym nie zadawala tego pytania tutaj,chyba logiczne,nie?:P Myslalam tez o tym,nie wykluczam Aczkolwie,dziekuje za odpowiedz :D

podoba mi się z wyglądu, nie ukrywam ze chcialabym z nim to zrobić, zawsze miałam słabość do murzynów

oj jaki ladny podszyw..szkoda,ze nic nie trafione:D