Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

dyrek - podaje rozwiazanie :)

Polecane posty

1/1*2 + 1/2*3 + 1/3*4 + ... + 1/9*10 = ? korzystam ze wzoru, ze 1/(a*b) = 1/a - 1/b takze : 1/1 - 1/2 + 1/2 - 1/3 + 1/3 -1/4 + .... + 1/9 - 1/10, wszystko posrodku oprocz poczatkowej 1 i koncowego ulamka 1/10 sie nam zredukuje wiec zostaje 1 - 1/10, czyli 9/10. finito. liczy sie takie rozwiazanie?

Gość a o co sie zakladaliscie?
:classic_cool:

Gość antonio flageras.
kurwa ale z ciebie pasztet

Gość antonio flageras.
chętnie ale matematyka jest dla mnie nauką niezgłębioną jak wiele innych zresztą ,ale niestety zdjęcie które zaprezentowałaś skłoniło mnie do takiej refleksji

Gość antonio flageras.
ja mam jedno i drugie ale sie nie chwalę :-)

żonsia -;) po prostu jestem pod wielkim wrażeniem ??? co Ty jesz na śniadanie??? oczywiście very good - nawet nie śmiem się przyczepić 🖐️ szacun MAX :P

wiesz to jest kwestia spamietania wzoru, jako ze ja w gimnazjum nie bylam nigdy (za moich czasow jeszcze nie istnialy...) wiec te wszystkie wzory gdzies mi ulecialy, to musialam sobie to rozpisac, wstyd sie przyznac zabazgralam cala kartke :P ale kliknelo, czego to sie nie zrobi dla dyrka w piatkowy wieczor!

wiesz - to nie jest tak że ten wzór trzeba znać - był podany we wskazówce - fakt - ale Ty go znalazłaś sama - to nie jest coś co się zna - trzeba dojść - masz łep jak kompjuter i to przynajmniej 6 rdzeniowy :classic_cool: :D 🖐️

i skoro się wszystko dla mnie robi to jak ja się mogę w ogóle odwdzięczyć i jak ja się w ogóle mogę odwdzięczyć.....????? ;)

jest czas na balowanie i jest czas na zagadki ;) heheh = ale sama chciałaś --pomyślę nad czymś trudniejszym dla Ciebie :classic_cool: 🖐️ także strzeż siębo nie znasz dnia ani godziny.... spróbuj też zrobić te poprzednie BEZ LOGARYTMÓW - bo też się da - także możesz spróbować ;) 🖐️

Gość skoro jestes kolesiem
to na chooj udajesz babe ?

ja kogoś udaję????? wolne żarty :P to wy gaworzycie jedni w tą jedni w tamtą - ja się po prostu nie wtrącam - i tyle ;)

to po co te zdjecie ?

ok

nie trzeba

skasowany zdaje się ...... nie mogę znaleźć 😭 widzisz.... jak najcenniejsze posty na tym forum są bez sensu kasowane :O 🖐️ za to gówniane bredzenie jakichś moherów wisi po wsze czasy 🖐️