Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia1551

Problem ze skórą twarzy, dekoltu i pleców:(

Polecane posty

Gość sarenka z okienka
no to miałaś pecha. trzeba pytać na jakich preparatach pracuje gabinet. niektórzy zakupują gówno i biorą za to mega kasę

Gość sdqwdqwedwedwq
sarenka tradzik moze byc i na skorze suchej i na skorze normalnej, i mieszanej i na tlustej. jak sie wysmarujesz parafina to cie zapcha, to naturalne, ale olejki naturalne nie maja takich wlasciwosci, nie te ktore podalam, one nie zapychaja. a to ze jest tradzik nie znaczy ze masz sobie skore wysuszac. ba, nawet jak masz cere tlusta, to nie powiino sie jej wysuszac bo ona sie bedzie przed tym "bronila" wytwarzajac jeszcze wiecej sebum i bardziej sie tluszczac.

Gość sarenka z okienka
sd-kim ty z zawodu jesteś? nie żebym złośliwie pytała :) farmaceuta?:)

Gość sdqwdqwedwedwq
:O

Gość sdqwdqwedwedwq
gdybym byla farmaceutka to bym jej polecila dziesiatki, jak nie setki, aptecznych, chemicznych preparatow, nie sądzisz? :O

Żeby znać się na kosmetykach, ich składnikach i właściwościach półproduktów nie trzeba być farmaceutką... ani tym bardziej elitą intelektualną po kosmetologii :o Wystarczy poczytać i się co nieco dowiedzieć :o Pech czy nie pech, bielendę sobie zrobię w domu, bo ta z koloidalnym złotem mi odpowiada, a inne algowe sobie sama zrobię zamawiając naturalne składniki na zsk czy mazidłach.

Gość sdqwdqwedwedwq
sorry, nie bede burakiem, mimo ze mnie tu wyzwano, ale pozegnam sie ladnie - dobranoc :O🖐️

Kup sobie płyn miceralny i pastę cynkową:) tylko nie maść. Mi i mojemu chłopakowi pomogło. Zaprzyjaźnij się z glinkami i z czarnym mydłem raz w tygodniu. Później twarz możesz oczyszczać metodą OCM. Trzymam kciuki!

Gość Sylwia Krukiewicz
Borykałam się z tym dziadostwem i wiem jak to jest mieć problemy z cerą. Obawiałam się że zostanie mi to na wieki;( Ale poradziłam sobie z tym problemem dzięki tabletką IQface które mama sprowadziła mi ze Stanów. Nie myślałam że tak na mnie zadziałają a łapałam się już różnych metod bez skutków. Ciesze się że to już za mną bo to okropne mieć problemy z cerą dla kobiety, a u facetów też mi się to nie podoba ;/

Gość gość
Zapomniałas dodac, ze to chińskie tabletki