Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

millutka

ale mi smutno i zle

Polecane posty

Gość Frywolny Dariusz
Dlaczego?

Gość ldnglkne
w tym wieku?? ;)

Gość jack ill
właśnie "w tym wieku" dość typowe

chyba powazniejszy bo to trwa juz dwa tygodnie.kiedys myslalam ze mam przyjaciol a tak wcale nie jest.nawet nie ma sie komu wygadac kazdy mnie zlewa.kiesys mialam kochanego faceta a dzis pewnie juz nawet o mnie nie pamieta.kiedys mialam prace ktora lubilam zostawilam ja dla faceta ktory byl gowno wart.dzis czuje sie jak bym sie cofla o 5 lat wtedy bylo tak samo.wybilam sie zeby znow spasc na dno

tak mi kurwa zle ze nie da sie tego opias.lzy ciekna jak z kranu nawet nie ma kogo przytulic.czuje sie jak bym stracila w zyciu to co bylo najcenniejsze

Gość Frywolny Dariusz
Wirtualnie przytulam do cherlawej klaty :classic_cool:

lepiej nie pytac o rodzine jej to juz w szczegolnosci mam dosc.matka nigdy ze mna nie byla i wiem ze nigdy nie bedzie.nie nawidze swojej rodziny

Dwa tygodnie to jeszcze nie depresja. Całe szczęście. Z tego rozumiem , że cierpisz bo coś poświęciłaś dla kogoś kto nie był tego wart. A więc jakiś zawód na ludziach. Pamiętaj jednak , że ludzie są bardzo różni. Kiedyś spotkasz takiego , który Cię pokocha taką jaką jesteś i to z całego serca.

Gość jack ill
wszystko się zgadza, oprócz ostatniego zdania nie ma takich gwarancji

kazdy mysli o swojej dupie nigdy nikt nie pomyslal co ja czuje.kurwa ja mam uczucia czemu mnie zycie tak potraktowalo?

kazdy mysli o swojej dupie nigdy nikt nie pomyslal co ja czuje.kurwa ja mam uczucia czemu mnie zycie tak potraktowalo?

Gość Frywolny Dariusz
Życie jest jak pudełko czekoladek- mówiła mama Foresta Gumpa

wczesniej sie zamklam na ponad rok.nie wychodzilam wogole z domu.w dzien spalam nocami plakalam.potem udalo mi sie znalesc prace i jakos sie podnioslam.potem poznalam faceta mylalam ze to ten a on sie pastwil nade mna tak jak moj ojciec.pragnelam miec rodzine wlasna kochajaca a gowno mam.mam 21 lat a tylko jeden rok byl dla mnie szczesliwy

Masz rację panie prezesie najgorzej to poddać się takiej melancholii użalania się nad sobą. Millutka idź się prześpij jutro będziesz miała lepszy dzień. Ja też idę spać.

ja mialem 3 laski. 1 mnie zdradzila, poszla na kase. 2 rzucilem, bo zachowywala sie jak dziwka. 3 nawet nie przelcialem, jej rodzinie nie pasowalem. teraz z tego sie smieje. milosc nie jest potrzebna do niczego.

nie wiem czy moze byc gorzej.mam problemy zdrowotne,wszyscy maja mnie w dupie i czuje sie taka samotna.naprawde nie wiem juz co ze soba zrobic.mialam prace to mnie wyjebali na kase.nie mam sily juz jak nie znajde pracy to juz wogole zwariuje.po rodza sie takie uczuciowe osoby jak ja?chyba tylko po to zeby cierpiec.tak bardzo chciala bym zniknac,zaczac wszystko od nowa.tylko gdzie i jak?

tu nawet nie chodzi o milosc ale o kogos z kim zawsze bedziie mozna pogadac,kogos kto przytuli i kopnie w dupe zeby isc dalej.ja nie mam nikogo?nie chce mi sie spac.cos nie tak z tym zdjeciem?

Nie z tobą rozmawiam więc się nie wcinaj i zajmij adorowaniem nowej dziewczyny na kafe, jak to masz w zwyczaju. Po za tym na twoich zdjęciach tez gówno widać niezależnie od tego ile byś ich nie dał.