Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YOOOONGGG

Co sądzicie o chłopaku, który ma 22 lata i jeździ

Polecane posty

Gość YOOOONGGG

na deskorolce w skateparku? Jego świat to grafitti, niszowe brzmienia i koledzy, z którymi bardzo się liczy...

Gość YOOOONGGG
Dziewczyny nigdy nie miał i nic nie wskazuje, żeby kiedyś miał, bo kobiet się wstydzi...

Gość YOOOONGGG
A dla mnie nieco dziecinne. Dobra, mogę zrozumieć, że to swego rodzaju pasja, oglądałam kilka filmików z wyczynami tego typu i myślę, że jest to ciekawy świat, ale zarazem odnoszę wrażenie, że jemu zależy wyłącznie na kolegach.

Gość YOOOONGGG
Czy on w ogóle widzi, że jakaś kobieta się nim interesuje? Sprawia wrażenie nieświadomego niczego chłopca.

Gość YOOOONGGG
Czy to gej, tego nie wiem, a obchodzi mnie dlatego, że już od kilku miesięcy nie myślę o nikim innym. On tymczasem tylko spoglada i nic z tego nie wynika.

Gość 98--berenika
22? i dalej takie cyrki wyrawia hmm załosne

Gość YOOOONGGG
Na co dzień jest taki zamknięty w sobie, tylko książki i słuchawki na uszach, nie zabiega o niczyje towarzystwo. Za to po godzinach szaleje jak dzikus jakiś.

Gość YOOOONGGG
Samo jeżdzenie na desce to nic złego, ale skoro liczą się dla niego tylko koledzy, to może być ciężko.

Gość YOOOONGGG
Niby prawiczek, ale to o czym gada z kolegami nie jest wcale święte... Mam go w znajomych na fejsbuku i wiem o czym oni tam dyskutują.

Gość Na razie chłopak wkrotce żona
Ja też krępuje sie poderwać kobietę

Gość YOOOONGGG
To źle. Kobiety potrzebują męskiej inicjatywy, a rośnie nam pokolenie, w którym faceci są strasznie dziecinni i nieśmiali. Gadają o dziewczynach w swoim gronie, a jak przyjdzie co do czego, to wstydzą się gorzej niż bogobojne panienki.

Gość to nnoorrmmaallnnee
O co ci chodzi? Przeciez wiek 22 lata to bardzo młodociany i zielony wiek , nadal jest młodociana sprawnośc fizyczna, taka aktywność jaką on uprawia jest bardzo fajna i dobrze że ma taką pasję, wolałabyś aby tracił kasę na pakowanie się na siłowni? A że nie gania za samicami? Widocznie jest wartościowym i ceniącym swoje ciało młodym człowiekiem, ma czas, ma duuużo czasu, jeśli nie będzie się rozdrabniał na samice, to ma szansę na spotkanie wyjatkowej miłości , ma szansę na nadzwyczajną miłość do której trzeba świeżości A że widzisz że cię zauważa......no trudno żeby nie zauważał wiecznie kręcącej się w pobliżu osoby, to ktoś znajomy z widzenia , ale to nie znaczy że on się tobą interesuje. Może też zacznij jeździć na desce? Wspólna pasja łączy.

Gość janislawa
a co Ciebie to obchodzi na czym zależy mu najbardziej? jego życie, jego sprawa

Gość Jaroslawe-84
YOOOONGGG chooj ci w dupala :O