Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila, 18 lat

czy to też defloracja?

Polecane posty

Gość Kamila, 18 lat

nie chciałam jeszcze zaczynać współżycia ze swoim chłopakiem mimo że jesteśmy ze sobą już 7 miesięcy, ale bardzo go kocham i starsznie mi sie podoba i jakoś tak się przytulaliśmy i całowaliśmy że w koncu doszło do tego że włożył mi penisa do pupy i ja teraz nie wiem czy mam peawo mienić sie dziewicą czy już nie. bo błona nie przebita ale wytrysk miał w mojej pupie

Gość google na 24 pazdziernik
w pupie czyli zadku ?

Gość Kamila, 18 lat
ale w sumie to ja się już nie zdecyduję więcej na seks analny bo mnie bolało trochę i jak już wytrysnął we mnie i wyszedł to później mi z pupy leciała rzadka kupa czyli sperma wymieszana ze stolcem i to nie było miłe i strasznie bulgotalo mi tam i się wstydziłam co oni sobie o mnie pomyśłą że siedzę w toalecie i pierdzę. w ogóle to mi się wymsknęło pierdznięcie przy chłopaku. także wstyd...

Jeśli pokajasz się, przyznasz do błędów, złożysz rzetelną samokrytykę, przyjmiesz pokutę i przez 10 lat będziesz żyć w czystości i cnocie, to potem masz prawo nadal zwać się dziewicą. Ale najlepiej od razu idź do klasztoru, to najpewniejszy sposób, byś nie miała wyrzutów sumienia.

Defloracja to przerwanie błony dziewiczej...która znajduje się u wejścia do pochwy. W tym ujęciu jesteś cały czas dziewicą.

Gość Pika865
A seks analny to niby nie współżycie?Nie chciałaś a zaczęłaś....I to bez zabezpieczenia - bardzo mądrze

Gość A gdzie..
Nie jesteś dziewicą, nastąpiła penetracja. Połkinij następnym razem to nie będzie lecieć z dupy