Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojanarobilam

Siedzę i ryczę. Chciałam zmienić moje życie w minutę, nie wyszło.

Polecane posty

Gość ty lala przed chwila
no laska ogarnij sie, jak to nie mozesz zmienic? to pewnie Twoj jakis tam psycholog? To ile czasu z nim spedzasz? ze bedziesz go caly tydzien widziec?

a ja jestem zalezna finansowo - moj facet bardzo mi pomaga... chociaz prawda jest taka, ze bez niego tez dalabym sobie rade. Ja studiuje. Kiedy powiedzialam mojemu facetowi, ze chce isc do pracy w weekendy to sie wkurzyl - ze nie bedziemy sie przeciez widywac... ze w tygodniu moja szkola, jego praca, a w weekendy ja bede siedziec w robocie... no i foch. Chcialabym zaczac zarabiac na siebie ale on czuje sie oszukany. Wkurza mnie to strasznie. Tak jakby chcial zebym sie od niego uzależnila.

Gość cojanarobilam
offerma - ja nie mogę u innego. ty lala przed chwila- to lekarz z którym codziennie mam zajęcia terapeutyczne bo miałam wypadek. Nie mogę go zmienić bo tego wymaga ubezpieczenie jeśli chcę dostać odszkodowanie. ryk w ryk- ja odkąd zawiesiłam firmę jestem całkowicie zależna od faceta, niestety. Ale mogę iść do pracy w każdej chwili. Chodziło mi o status- nie jestem biedna, mam więcej niż inni w moim wieku, po prostu nie mam dochodów od kilku miesięcy. Czasem tak jest że oni chcą aby kobieta była od nich zależna. Ja jestem ambitna i nie chcę tego, ale chwilowo muszę.

Gość cojanarobilam
Spędzam z nim ok 1h dziennie, jeszcze przez tydzień. Nie wiem jak ja mu w oczy spojrzę. A dziś... Dziś idę na balety, muszę się wyluzować.

to normalne ze pacjentki czesto sie zakochuja w tego typu lekarzach, wspolne tematy, problem zrozumienie to zbliza. Ale nie martw sie, oni sa do tego przyzwyczajeni, najlepiej nie pokazuj jak Cie to boli, badz soba o ile to mozliwe.

ryk w ryk - nie rezygnuj z marzen i nie daj sie stlamsic, realizuj sie i jesli masz potrzebe isc do roboty to po pstotu idz, malymi kroczkami przestan uzalezniac sie od niego. I tyle. A moze jesli postawisz na swoim to Cie pogoni i bedziesz miala klopot z glowy :-)

i taki mam plan :D pojde do pracy a jesli mi powie, ze nie bo cos tam - to mu powiem, ze moze mi placic jakies 700 zl miesiecznie to wtedy bede z nim siedziec w weekendy :D ciekawe czy wtedy bedzie sie upieral :D

Gość cojanarobilam
ty lala przed chwila- nie nie możliwe, już wczoraj płakałam podczas rozmowy z nim. Nie rozumiem, po ch... się ze mną umawiał, dawał znaki, skoro niby kogoś ma?! ... Nie będę udawać że nic się nie stało bo już rozmawialiśmy, pisaliśmy -doskonale wie o tym jak mnie to boli i jaka jestem wściekła. ryk w ryk - no ja niestety nie mogę powiedzieć że idę do pracy bo nam brakuje kasy. Pracowałam na swoim ale tylko dla hobby, teraz siedzę w domu bo muszę się obronić na studiach i potrzebuję czasu... U mnie praca nie jest problemem, jeśli chcę to mogę pracować. Wkurza mnie że nigdy nie ma go w domu, że nie jest czuły, że traktuje mnie już jak kumpla... Zakochałam się w tamtym, pierwszy raz w życiu pomyślałam że to dla tej osoby mogę wszystko rzucić, a on mnie wychu*jał... Może to moja wina, może ja źle zrozumiałam... Źle mi bardzo.

Gość cojanarobilam
''ty lala przed chwila to normalne ze pacjentki czesto sie zakoch*ja w tego typu lekarzach, wspolne tematy, problem zrozumienie to zbliza. Ale nie martw sie, oni sa do tego przyzwyczajeni, najlepiej nie pokazuj jak Cie to boli, badz soba o ile to mozliwe.'' No ok, ale chyba nie dotykają każdej 'erotycznie' że tak powiem, nie umawiają się na randki, nie piszą z nim na necie, nie wymieniają się numerami kom, nie chodzą wieczorami na romantyczne spacery, nie chodzą na kolacje do restauracji i nie jedzą z ich widelca... Dawał mi znaki czy ja byłam aż taka ślepa i naiwna?!

Z tego co mowisz to on Cie niestety wykorzystal, Twoja wrazliwosc, rozbicie, przeciez widzial ze sie w to angazujesz, ciul jeden. To bardzo nieprofesjonalne zachowanie ze strony lekarza, niestety. No oczywiscie ze tak robic nie powinien skoro nie mial wobec Ciebie powaznych planow, w dodatku ma dziewczyne.

Gość cojanarobilam
No właśnie :( Tym bardziej że wiedział co ja ostatnio przeżyłam, że jestem w bardzo złym stanie psychicznym... :( Potem powiedział że po prostu myślał iż mamy się spotkać tylko po kumpelsku, skoro wspomniałam mu że mam kogoś... Tak, po koleżeńsku, co za durne tłumaczenia... Przeprosił, ale co mi z jego przepraszam jak ja teraz cierpię :(

tak po kolezensku to on Cie chyba chcial przeleciec ale sie opamietal :P moj kolega np wycofal sie zanim w ogole mnie dotknal - mowil piekne rzeczy ale trzymal sie na dystans. I dobrze, bo teraz byloby mi jeszcze gorzej. A co z Twoim facetem? widzialas sie z nim?

Gość cojanarobilam
Nie, mój dopiero niedługo z pracy wróci, mamy iść na dyskotekę. Nie chcę z nim o tym rozmawiać. Nie rozumiem... Tamten mi pisze że umówił się ze mną po koleżeńsku bo skoro ja mam narzeczonego to on był pewien że nic od niego nie chcę i może się ze mną spotykać po koleżeńsku... Tak... i flirtować, jeść z mojego widelca, spacerować wieczorkiem także...

Gość powiem że
cisną się słowa: no co ty narobiłaś... a tak naprawdę przyczyna tkwi w tym że Twój związek jest zbyt płytki żebyś była w nim szczęśliwa a tak jest jeśli nie spotka się tej jedynej osoby, kiedy jest się z kimś dla samego bycia i żeby nie być samotnym, niestety w efekcie to i tak prowadzi do swoistej samotności - może lepiej zaryzykuj i poszukaj kogoś kto pokocha Ciebie ze wzajemnością? .. jedno życie..