Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzic juz chce

dzis termin i nic sie nie dzieje

Polecane posty

Gość urodzic juz chce

mam termin na dzis. Od kilku dni mam skurcze przepowiadajace. w czwortek myslalam, ze sie zaczlo, bo mialam bole, takie, ze mnie zginalo w pol. ale nic, przeszlo. Potem wieczorem i nad ranem czulam ruchy dziecka. Dzis w nocy okolo 3 silne skurcze, przez prawie 2 godziny, co 3-5 minut. wkoncu wzielam leki rozluzniajace ( dostalam od poloznej); Skurcze ustaly splam do rana. Od rana zero skurczow. Brzuch miekki, dizecko sie rozciaga w bruzchu, czuje to wyraznie. Posprzatalam juz caly dom, cwicze codziennie na pilce; z mezem kochamty sie co 2 dni, pod pryznicem masuje brodawki co wieczor i nic.... W poniedzialek bbylam u lekarza, szyjka miekka rozwarta na 1 cm. Juz stracilam nadzieje,z e w koncu urodze!!!! Dodam,z epirwsze dzieco urodzilam tydzin przed terminem. Teretycznie teraz moge pochodzi jeszcze w ciazy ze dwa tygodnie. Zaczyna mbnie meczyc takie zeawieszenie i czekanie. Pomozcie dzieczyny!

według mnie to powinnas juz zgłosic sie do szpitala i tam ci zrobia ktg ja mialam termin na 14 czerwca a urodzilam 11 i nic nie czulam zadnych skurczy lezalam na łózku i nasgle poczulam delikatne ukłucie i odeszly mi wody płodowe pojechalam do szpitala i tam zrobili ktg i wyszlo ze mam skurcze a ja ich nie czulam dopiero potem juz mnie bolało...skoro masz juz termin to jedz do szpitala

Gość jhgkjh
boze znowu temat o ciazy ja pierdole

jhgkjh jeśli nie masz zamiaru czytać o ciąży to po cholere wchodzisz na forum o ciąży, porodzie i macierzyństwie? :D A co do Ciebie też uważam, że powinnaś jechać do szpitala :)

Gość urodzic juz chce
do szpitala mam sie zglosic w poniedzialek na ktg. Tabletki rozkurczajace biore, bo polozna powiedzila, ze jak to sa skurcze przepowiadajace to zadzialaja a na prawdziwa akce porodowa nie beda miec wplywu. we wtorek te bylam na ktg wiec wszytko ok.