Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srt5ur6jhu

Stać mnie na super dziewczynę a umawiam się z mało atrakcyjnymi

Polecane posty

Gość srt5ur6jhu

Jestem wysokim o normalnej ale wysportowanej budowie chłopakiem, mam ciemne kasztanowe włosy, ładne rysy twarzy podobno jestem bardzo przystojny.Widzę jak dziewczyny się na mnie patrzę i oglądają.Nie mam żadnego przerostu ego czy coś w tym stylu.Wkurza mnie tylko że trafiam na mało atrakcyjne dziewczyny.Moi koledzy którzy są albo otyli, chudzi, śmieszni i żałośni mają takie laski że ho ho, nie wiem gdzie je poznają ale po prostu cudo a ja zawsze trafiam na jakieś mało atrakcyjne dziewczyny.Wiem że stać mnie na super laskę taką naprawdę z wyższej półki ale mam pecha albo nie jest mi to dane :(

Gość U mnie na odwrot
U mnie ja u ciebie tle ze eja kobieta, zawsze do mnie mowia: taka dziewczynaj ka ty z takim burakiem?b Ech zycie...

Gość U mnie na odwrot
sorry za literowki

Zasada jest taka - jak czegoś nie masz to albo tego nie chcesz, albo Cię na to nie stać. W Twoim przypadku chyba jednak to drugie :D

Gość hh3535
a ty sie patrzysz na cos wiecej niz wyglad tej dziewcxzyny/?czy reszta nieistotna??

Gość sgfcdhfjknvl
moorland szczera prawda popieram POjeb

Gość aaaanniiikkaaaaaaa
Na pewno Cię zjadą od góry do dołu ale ja Cię autorze rozumiem.Jestem dziewczyną i mam dokładnie tak samo jak Ty.

Gość hh3535
a po co wam ladni?? nie lepiej miec milych, dobrych, uczciwych?

Gość U mnie na odwrot
O ludzie, ja jestem inteligentna, z dowcipem, samodzielna, ludzie lubia przebywac ze mna i do tego bardzo atrakcyjna ale przystojni i madrzy faceci sie mnie boja- takie mam wrazenie...

Gość mam liczby we łbie
bo pewnie masz zjebany charakter i jestes ciota, dla kobiet wyglad sie liczy owszem ale najwazniejszy jest charakter :)

Gość Frywolny Dariusz
@U mnie na odwrót - nie poznałaś jeszcze mnie. Nie jestem strachliwy :classic_cool: