Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uapol

Żona z Ukrainy

Polecane posty

Gość gost
moja ma 30 dni jako turysta a niepuszcze jej (chyba rozumiecie) co robic w polsce zeby przedluzyc jej pobyt ma paszport biometryczny i niema wizy jako do pracy co pokolei najlepiej bo ja juz niedaje rady ...

Gość gość OLGA
Jestem ukrainką, w czerwcu podalismy do sądu wszystkie dokumenty.dlugo czekaliśmy, musiałam zmienić paszport bo stary się skończył, wjechałam do Polski 30.08.17,a 9.09dostaliśmy pismo na 10.10 do sądu,naprawdę długo to trwa,czasami nawet się klucimy, bo niechciał się żenić na Ukrainie.Co to za ślub,że za 1 dzień można się ożenić?nie sprzyjmuje Ukrainę na poważnie,a mi jest bardzo przykro.Powodzenia wszystkim.

Gość gość
To sie wyraznie w Polsce poprawia, ze te wyrachowane wiesniary tu zaczynaja za idiotow wychodzic. Wstydzcie sie panowie i uwazajcie na ten pazerny badziew, bo wam zaraz na Zachod prysna i bogatszych zaczna szukac. Mialam do czynienia z nimi, zero uczuc, tylko chec zysku.. Fuj!!

Gość gość
Mój przyjaciel pobrał ślub z obywatelką Ukrainy.

Gość alii
żona z ukrainy to najlepsze co mnie w życiu spotkało cos pięknego 15lat z polką to była masakra a 3 lata z ukrainką niezamienił bym na nic innego

Gość Slubnaukrainie
Pomagamy w rejestracji ślubu z obywatelem Ukrainy. www.slubnakrainie.pl

Gość ŚlubnaUkrainie
Pomagamy w rejestracji skubu z obywatelem Ukrainy. www.slubnaukrainie.pl

Gość ukraine
Pomożemy z wszelkimi formalnościami przy legalizacji pobytu, napisz na help@apatris.pl

Gość Blondi 981
Czy jesli wezme slub z ukraincem to musi opuscic nasz kraj? Nie ma karty pobytu ale stara sie o nia i skonczyla mu sie juz wiza