Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedślubny bałagan

Jaki krój sukni mi doradzacie ?

Polecane posty

Gość przedślubny bałagan

Mam ładną, szczupłą sylwetkę, piersi jednak małe. Będe brała ślub cywilny latem ale uwaga : spod urzędu stanu cywilnego ja i narzeczony odjezdzamy na koniach galopem (przynajmniej na początku bo potem z ruchem drogowym może byc problem). wesele będzie na ogromnej działce nad jeziorem, grill, whisky, rockowe i metalowe brzmienia, pokazy z ogniem. Goście w strojach nieformalnych ,muzyka na żywo grana przez zespół mojego brata. Suknia musi nadawać sie do jazdy konnej i pogo ale jednoczesnie nie chce narobić sobie wstydu w urzędzie i zachować ślubny charakter. Macie jakies propozycje ?

Gość czerwona malva
fajnie :) też chcę wesele w formie rockowego pikniku i oczywiście tylko cywilny. Ja myślałam o sukni przed kostkę coś w stylu spódnicy baletnicy.

Gość przedślubny bałagan
ja na początku myślałam o czymś skromnym i z klasą, dół w kształcie litery A . Zastanawia mnie tylko gdzie ja znajde taką suknie, żeby jednak było widać ze jestem panną młodą, ale bez przesadnego wystrojenia. No i nie wiem co zrobić z górą bo chce jednak podkreślić troche biust który jest malutki

Gość przedślubny bałagan
up