Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoggggggggggggee

moja kolezanka ma 29 lat i nawet nie szuka sobie faceta

Polecane posty

Gość pomoggggggggggggee

jest sama, nie jest brzydka, wysoka zgrabna ddziewczyna, nie byla nigdy w dlugim zwiazku, lata leca, ja jej przygaduje ze moze by zaczela sie rozgladac w poszukiwaniu kogos b nie moze byc caly czas sama a ona ze ma to gdzies:o jak jej pomoc?

Gość raz dwa trzy i cztery
a dlaczego wciskasz nosa w nie swoje życie? Fe, tak brzydko...

Gość humaNature
Dlaczego nie moze byc caly czas sama? Prosila Cie o pomoc? :)

Gość wolna i zadowolona
i co? Żal Ci dupę ściska nie nie lata i nie szuka na siłe? Kretynka!

Gość pomoggggggggggggee
a czemu ma mi byc zal? chyba raczej wspolczuc nalezy skoro sama jest a ja chce jej pomoc bo mloda juz nie jest a lata leca

A to nie wiesz, że na siłę nikomu nie da się pomóc? Chyba, że prosiła Cię o pomoc, a teraz nie chce z niej skorzystać.

Może nie chce być z kimś tylko dlatego,że kolezanki kogoś mają.To jest jej sprawa a nie Twoja.

Gość wolna i zadowolona
Żyj i daj żyć innym. Idiotkę z siebie robisz a nie życzliwą koleżankę. Szukać będzie koleżance na siłe chłopaka. Załosne...

Gość ryk w ryk
ale po co chcesz jej pomagac? skoro jest taka fajna to pewnie sama spokojnie sobie by kogos znalazla gdyby chciala. Po co jej facet? problemy? placz, wkurwianie sie? moze jej dobrze jest jak jest? moze ma kolege od seksu, kina, kolacji i nic jej wiecej do szczescia nie potrzeba? mam kolezanke - ma 37 lat - zajebista, zgrabna, i bardzo bogata kobieta i wiesz co mi mowi? ze facet to tylko problem, ze po co jej ktos taki? po co jej facet przez ktorego bedzie plakac? woli byc sama - chce seksu - znajdzie sie na to wielu sprawdzonych kolegow. Ale na stale? to nie dla niej. Kazdy pragnie czegos innego. Jedna bedzie marzyc o 2 slodkich dzieci, inna o slubie jak z bajki a jeszcze inna o wolnosci. Jej zycie, jej sprawa.