Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakjadasa

Erotyczna mapa ciala faceta

Polecane posty

Gość nakjadasa

Czy mężczyzni lubią być dotykani po klatce piersiowej i torsie ?? Ja delikatnie przejechałam po nim dłonią,nie powiedzial nic tylko sie uśmiechnal.Dodam ze to byl obcy mezczyzna a ja najpierw sprawilam mu komplement a potem go dotknęlam nie wiem co sobie pomyslał.

generalnie dotyk zbliza. mozesz dotknac w ramie i tez bedzie ok. ludzie sobie obcy sie nie dotykaja, a szybko zobaczysz ze moze sie stac coraz bardziej intymny. najwazniejsze robic to tak jakbys robila to przypadkiem. np dotknij lewa reka jego plecow a prawa pokaz, ej zobacz jaki koles, zaraz spradnie z roweru... ;) cos w tym stylu, zeby to bylo takie naturalne, niby przypadkiem i od niechcenia... ;) pozdro,

Gość nakjadasa
Wprawdzie to nie jest calkiem obca osoba tylko znajomy duchowny ,mial mi dać pewną ksiazke religijna no i tak wywiazala sie rozmowa ze powiedzialam mu komplement (pierwszy raz ) i dotknelam go zupelnie świadomie

e... o podrywaniu ksiezy nie pisze bo mam dosc konserwatywny swiato-poglad... ps. ty dotykasz swiadomie, ale druga osoba nie powinna tego wylapac...