Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o pomocccc

Pomocy proszę! Pluskwy czy uczulenie na lek Duomox ???

Polecane posty

Gość Proszę o pomocccc

Mam taki problem byłam u koleżanki na działce i spałam z nią i jej koleżanką na jakiejś starej rogówce. Wracam do domu i zauważam a raczej czuje swędzące krosty a na około czerwone plamy. Teraz nie wiem czy to przez pluskwy które mogły tam być mam nadzieje, że je nie przyniosłam ich do domu. Czy może jest to alergia na lek Duomox skończyłam go w czwartek rano. Już nie mogę potwornie mnie swędzi wszędzie, że aż płakać mi się chce. Proszę o odpowiedz.

Gość Proszę o pomocccc
?????

Gość ktosia....37
Hej ,po duomoxsie moja córka miała uczulenia ale zaraz na 2 dzien ,własnie czerwone polamy na plecach ale jak wybrała całe opakowanie to raczej nie bo uczulił by Ci chyba odrazu tak mysle ! moze faktycznie od tej rogówki :( albo cos zjadłas weż wapno 2 razy dziennie a jak nie przejdzie to w poniedziałek biegnij do lekarza Pozdrawiam

Gość ktosia....37
miało być ze Ty wybrałas całe opakowanie sorki

Gość Proszę o pomocccc
no właśnie pije wapno ja się tą wysypka tak bardzo nie martwię bardziej tym, że te pluskwy znajdą się u mnie w domu aż płacze ze strachu ;(((

najlepszym rozwiązaniem będzie pójście do lekarza.. może to antybiotyk, może pluskwy, a może np uczulenie na proszek... bierz wapno, a jak przez weekend nie przejdzie to do lekarza

Gość Proszę o pomocccc
na proszek na pewno nie bo od lat moja mama używa ten sam

Gość decedcxeesd
duomox to straszne gówno, wiele osob, które go stosowały miało problemy zdrowotne ( w tym ja), wiec bardzo mozliwe, ze ty też cierpisz przez ten syf. Nawet na kafe kiedys byl temat o jego szkodliwości.