Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Otyła Polka

Otyła w co się ubrać?????????????????? POMOCY

Polecane posty

Gość Otyła Polka

założyłam ten topik aby pomóż sobie i innym otyłym paniom jestem otyła ważę prawie 100 kg przy wzroście 168 nie mam jeszcze 30 lat i mam ogromny problem żeby jako tako się ubrać pomóżcie może jakieś propozycje ubrań stronki z dużą odzieżą za wszystkie rady serdecznie dziekuję

Gość knebinb
moze jakieś tuniki?

Gość Otyła Polka
błagam pomózcie ja naprawdę nie mam w czym chodzić

Gość knebinb
na allegro sa duze rozmiary mozna zamawiac ej a czemu az taka wielka waga??

Gość Otyła Polka
mam problem z odchudzaniem, do tego nałóg kompulsywnego objadania się chciałabym schudnać ale jakoś nie potrafię, tak wiem jestem tez przerażona i załamana tą wagą

Współczuję ci, ja w ciąży ważyłam 90 kilo i nigdy nie czułam się tak źle. :( Poszperaj na all za tunikami. Tam jest duży wybór. Ostatnio widziałam fajne ciuchy w dużych rozmiarach u Julnata. Trzymam kciuki zeby jednak udało ci się schudnąć dla twojego zdrowia i samopoczucia. :)

Gość św . jan
w twojej sytuacji niestety ale tylko worek pokutny będzie dobry

Gość knebinb
rozumiem nie martw sie tez mialam kompulsy przez wiele lat i wciaz co jakis czas mam musisz sie wiecej ruszac zeby jakos tą wage kontrolowac spacery jazda na rowerze staraj sie duzo pic bedziesz czuc sie bardziej syta a i postaraj sie nie miec w domu kalorycznych rzeczy zapychaj sie czyms zdrowszym jablka czy cos

Gość Otyła Polka
nawet nie wiem jaki mam rozmiar, czuję się strasznie i wstydzę się wychodzić z domu

Gość pikolinka
a masz faceta?

Gość mia mia mua mua
Najwazniejsze jest co o sobie myslisz. jesz bo sie dolujesz, dolujesz sie bo jesz. Poszukaj kursu z terapii behavioralnej. To ze jestes wieksza wcale nie oznacza ze jestes brzydula. Mam kolezanke, ktora noszac rozmiar 48-50 wyglada lepiej niz nie jedna chuda dziewczyna. Zawsze jest zadbana. Ma fajna fryzurke, makijaz, paznokcie. Pewnosc siebie od neij bije. Z tego zo wiem korzysta z pomocy krawcowej i sama wymysla sobie ubrania. Niestety to co mozna znalezc w polskich sklepach wsrod wiekszych rozmiarow, to namoty a nie ubrania. mozesz tez szukac na allegro ubran sprowadzanych z zagranicy. Mozna tez cos czasem znalezc w Sh. Nie lam sie - Pinokio byl z drewna i sie nie lamal :)

Gość Kobietkaaaaaaa
Popatrz jak ladnie ubiera sie magda gessler! Wyglada lepiej niz niejedna szczupla, ale widac ze o siebie dba. Fryzurka i makijaz zawsze zrobione. Jak bedziesz tak wygladala to niejeden sie za toba obroci.