Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgubiłam się

Rywalizacja w związku

Polecane posty

Teraz mi opisuje stosunek ze swoją byłą, jaka to ona była lepsza ode mnie, płaczę już tak, że nic nie widzę, czuję się jak śmieć

Jak on mógł, mi w ogóle napisać jak z nią było, ze szczegółami, zaraz zwymiotuje, napisał, że to był jego pierwszy i najlepszy raz i nigdy tego nie zapomni

Nie wierzę w to, dzwonił i zachwycał się jej biustem, kształtami, ja nigdy tego nie zapomne, mruczał do telefonu, mówił jaka ona była cieplutka, nie przezyje tego

Teraz kiedy to usłyszałam to nie bedę już potrafiła...mam to wszystko przed oczami, on mnie chciał zadręczyć sączył słowa na temat jej wyglądu itd słysząc jak ja płacze do słuchawki, jak się dławie, mówił o niej...to jest chore, nie życzę nikomu, żeby to przezył, wybaczałam mu wyzwiska, wszystko, ale to już za wiele

Nie tym razem, nie mogłabym sobie potem spojrzeć w twarz, nigdy nie czułam takiej złości, jakbym go spotkała, to bym mu strzeliła w twarz....

Gość hhhhhhhhhhhh
i e niby dopiero teraz (po kilku latach bycia razem) zauwazylas jaki to swir? wczesniej nie mowil takich rzeczy?

Oczywiście, że nie, tak jak mówie, sama jestem sobie winna, widziałam to wcześniej, ale wierzyłam, że wszystko będzie dobrze, że dorośnie, zmieni się, każdy dobry dzień dawał mi nadzieję, teraz wiem, że to nie miało prawa bytu, chociaż długo się łudziłam

Heh, to chyba nie jest sposób dla mnie, zawsze zalezało mi na tym, żeby jemu się podobać, ale widać on wspomina inną, czuje sie brzydka i nie wierzę teraz, że mogę się komuś podobać, mam nadzieję, że pozytywne myślenie nadejdzie z czasem

Trzeba sobie jakoś poprawić nastrój. Jeśli nie masz z kim wyjść, to idź do sklepu po piwo, wino, pudło lodów i włącz komedię romantyczną. I nigdy już nie daj się tak traktować.

Wiem, że to żałosne, ale patrze teraz na serce, które skleiłam dla niego z zapałek, zajeło mi to tyle czasu...mam ochotę je rozwalić wrrr

Zasługujesz na kogoś dużo lepszego i na pewno kogoś takiego znajdziesz, wystarczy się tylko dobrze rozejrzeć.

Będzie ciężko, ale w końcu są gorsze tragedie niż to, wiem, że czeka mnie wiele trudnych dni, ale dam radę;) Niedługo zaczynają się zajęcia na uczelni, chociaż przedpołudnia będą zajęte;)

Niech mi ktoś powie, że kobiety nie mają intuicji, ale powiem Ci, że ja od kilku dni wyczuwałam jakąś burzę, można powiedzieć, że wewnętrznie byłam na to przygotowana...a jeśli chodzi o pozytywne myślenie to cóż, wino się kiedyś kończy, prawda? i trzeba ruszyć do przodu;) buziaki LittleMee;)