Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fosil

Moja nie che brac do buzi

Polecane posty

Gość fosil

przestała pare lat temu , kiedys brała chętnie niestety jak skończyłem w niej to już sporadycznei az przestał wogóle Jak ją do tego przekonać ,inaczej ją zdradzę.Zaznaczam,że higiena jest na najwyższym poziomie , jestśmy razem 15lat.

Moze poprostu z nia porozmawiaj, powiedz co bys chcial ze tak lubisz itd, moze bedzie chciala zrobic Ci przjemnosc i "sie zmusi" a jesli nie, to zapomnij o takich pieszczotach :( powiedzialabym ze jesli nie lubi to tego nie zmienisz ale jak piszesz kiedys bylo inaczej, to nie wiem co sie stalo ze sie zmienila

Gość f4iogn4iufgj
zdradzisz bo nie bierze do buzi?:D ale seks uprawiacie?

Gość ....hi hi hi....
No to może szantaż, powiedz jej to co tu napisałeś że jak nie weźmie to ją zdradzisz, ciekawe co ona na to.

Gość fosil
rozmawiam,proszę i nic nie wiem czy kiedys robiała to z ochota ale robiła ,terz mam takie parcie na orala,że naprawdę moge spróbować "u konkurencji" Nie chce niszczyć związku ale jak, co mam zrobić

Gość fosil
tak seks uprawiamy , mentalnośc może pięciolatka a może poprostu takie ciśnienie

Prosze najpierw inwestycja w slownik ort, zrobisz na nas wieksze wrazenie :P a po drugie jest jeszcze jedno wyjscie i zeby zdrady nie bylo a oral byl wyjmij zebro i powodzenia zycze :P

Gość hahahahahahahhahaahhaha
hahahahahahahhaha posmaruj miodem hahahahahahahahaahha Ale tępak trafił się twojej żonie.Żal mi ciebie zboku.

wiesz moj mial cisnienie na oral z polykiem i wiesz co ? - wyleczyl sie, a jak? a no jak dochodzil mi w ustach to ja tez dochodzilam tylko pawiemmm zwymiotowalam szybciej niz doszedl i od tej pory nawet o tym nie pomysli nie mowiac juz zeby poprosil, owszem lodzik tak i to hmm ile chce i jak chce ale... no wlasnie brrr na sama mysl

Gość trele morele30
Ale ty jestes egoista. Skoro przestala to znaczy ze miala powod. Ale ty to masz w dupie. Wazne sa tylko twoje potrzeby. Zdradzisz ja bo loda nie chce ci zrobic? Jestes mega prosty. Pozdrawiam.

Gość fosil
Dziekuje za ubolewanie nad moim zboczeniem.

Gość hahahahahahahhahaahhaha
Nie ma za co. Takich jak ty powinni do pierdla wsadzać - tam byś się i ty nałykał i inni nałykali.

Gość fosil
no tak egoista i tępak Nie pisze,że musi być z finałem , kiedyś sie wymknęło ale to było 10lat temu.

Gość duży mózg mały mały
niechce a ma powody do braku przyjemności z tego to różnica no chyba jasne może mów jej przepraszam że cie źle traktuje na 98 % nigdy jej tego niepowiedziałeś powiedz niech czuje!!! że niejest szmatą do lodów jakeigoś hama niewychowanego

do autora bo wiesz to zabrzmialo mniej wiecej tak: tylko zamiana rolami, mowie jak kobieta, "moj maz nie chce dac mi na futro, chyba sie bede lajdaczyc i sobie zarobie bo mam straszne cisnienie na to futro" i jak teraz to czytasz?

Gość fosil
Pewnie,że najchętniej chciałbym 69 Niestety teraz to już tylko misjonarka.Zanim zaczniecie nazywac kogoś zbokiem to się zastanówcie ...

Gość f4iogn4iufgj
on nie zrozumie;) zdradzaj do woli beda dowody w sadzie;)

Gość fosil
Królowa - futro możesz kupiś sobie sama , to o co prosze niekoniecznie.

A wy parnioki nie wita gdzie sie sie szczy, a gidzie fiuta wtyko? To wum powim: - szczy sie do wiadra - fiuta sie wtyko w cipe TAKIE TRUDNE?

Gość fosil
Dowody w sadzie ? Może jabłkowym. nie porzebujemy Sądu uwierz mi.

Fosil chodzilo o to ze to jest tylko dodatek te moje futro do szafy i dla Ciebie takie pieszczoty tylko dodatek do sexu mozna bez tego zyc!-chyba, chcoc szczerze to ja raczej nie potarfie, ale ..