Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cymbalka

******** wrocilam do pracy *&**** moja zastepczynie wyrzucili ****

Polecane posty

Gość cymbalka

jak poszlam na zwolnienie lekarskie to w pracy przyjęli dziewczynę na zastępstwo. teraz wrócilam do pracy i ją zwolnili. strasznie zle się z tym czuję, bo czuję się jakby trochę winna :( bedzie jescze tydzien - czy na pozegnanie powinnam jej cos kupic? a jesli tak to co?

nie powinnaś czuć się winna- dziewczyna wiedziała na co się pisze. Przykre to jest niestety, ale wiedziała, że to tylko zastępstwo. Sama tak kilka razy pracowałam. Nie powinnaś raczej nic kupować- bo Ty pewnie nawet jej nie znałaś. Ludzie, którzy z nią współpracowali, jeśli mają ochotę, mogą ją pożegnać. Ty nie masz powodu właściwie

Gość ertgyuiol
Nie czuj się absolutnie winna ! Zapewniam Cię, że podpisywała umowę na zastępstwo więc doskonale wiedziała, że to tymczasowo ! Takie jest prawo. Nic nie kupuj, nie przepraszaj itp

Gość cymbalka
przygotowywalam ją do przejęcia stanowiska przez 2miesiącei nawet trochę się z nią zzylam :( do tego utrzymywalysmy kontakt w ciągu mojego macierzynskiego

Gość ertgyuiol
Wiem co mówię. Ja też pracowałam na zastępstwo. Kobieta przeszła operację, zeszła na L4. Przyjęli mnie po wygraniu tzw. castingu. Pracowałam przez 4 miesiące. Umowa na zastępstwo. Kobieta wróciła a ja z dnia na dzień zostałam bez pracy ale wiedziałam, ze tak będzie. W piątek mnie poinformowali, ze w poniedziałek pani Krysia wraca do pracy więc muszą się ze mną pożegnać

Janie miałam zadnych obiekcji. wiedzialam kto został przyjety na moje miejsce, wiedzialam jak sie sprawuje a ze zadna z dziewczyn nie byla lepsza ode mnie to nie mialam poczucia winy. W sumie juz dwie dziewczyny musialy odejsc przeze mnie, raz po macierzynskim, drugi jak wracalam z wychowawczego. Teraz tez będę wracac i na moje zastępstwo zatrudniona jest dziewczyna, ktorej sie za wiele wydaje, do tego bardzo jej sie ta praca podoba i chce zostac dlatego jest żywo zainteresowaa moimi planami ... niestety ja wracam a ona leci ... takie zycie. I tak dalam jej popracowac 16 miesięcy :)

Gość Nie wyrzucili
po prostu skonczyla jej sie umowa o prace, ktora miala podpisana do momentu Twojego powrotu. Ona o tym wiedziala, Ty o tym wiedzialas, wiec wyrzuty sumienia zupelnie niepotrzebne.